Notícies
Foto: Altafulla Ràdio
03 de novembre del 2022
L'homenatge a la Brigada Municipal protagonitza el pregó de la Festa Major de Sant Martí
Dos ex-treballadors municipals seran els pregoners en el que vol ser un reconeixement al treball essencial d'aquest servei municipal durant la pandèmia
Pepe Caro i Enrique López, seran els encarregats de donar el tret de sortida oficial a la Festa Major de Sant Martí aquest divendres en un pregó a dues veus. Ambdós són extreballadors de la Brigada Municipal, compten a les seves espatlles amb infinitat d'hores de servei a Altafulla i amb una estima generalitzada de la població. Un estima que tots dos preveuen tornar en forma de discurs recordant el seu passat i animant tothom, com és habitual en un pregó, a gaudir de la Festa Major d'Altafulla.

En una entrevista concedida al programa 'L'Hora Local' d'aquesta emissora, Pepe Caro ha assegurat que ja té el seu parlament preparat i que se sent molt orgullós de poder pronunciar-lo després de les vegades que ha pujat al balcó de l'ajuntament com a directiu del Centre d'Esports Altafulla o bé com a treballador, per realitzar alguna feina a la planta noble de la casa gran. Caro s'emociona en parlar-ne.

La figura de Caro i d'Enrique López ha estat escollida pel consistori com a representació d'un servei municipal, la Brigada, que va estar molt actiu durant la pandèmia i va assumir les seves tasques amb professionalitat en moments molt durs per a la població i els veïns. El pregó vol ser, doncs, un homenatge a la Brigada que, en paraules de Caro, "sempre està al peu del canó" .

El pregó s'iniciarà a partir de les 19.45 hores des del balcó de l'Ajuntament, a la plaça del Pou, després dels coets d'esclat de festa major i el repic de campanes que organitzen els Diables d'Altafulla i la Parròquia de Sant Martí. D'aquesta manera es donarà el tret de sortida al programa de festes que s'allargarà fins al dia 13.

El pregó es podrà seguir en directe pel 107.4 FM i els diferents canals d'emissió de la ràdio, la TDT, l'app per Android i el web www.altafullaradio.cat.
Pepe Caro, pregoner Festa Major Sant Martí 2022
Pepe Caro, pregoner Festa Major Sant Martí 2022
Social
Et recomanem
Diada castellera de Sant Jordi
20 d'abril a les 18h a la plaça del Pou
Amb: Colla C. de SPiSP, Xicots de Vilafranca i C. d'Altafulla
Fira de Sant Jordi
23 d'abril de 10h a 20h a l'avinguda Marquès de Tamarit
Programa de St. Jordi complet a: www.altafulla.cat
15a Cursa 1 de maig
1 de maig a partir de les 9:45h des de la Via Augusta
Organitza: Atletes d'Altafulla
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla