Notícies
Foto: Arxiu - Altafulla Ràdio
03 de novembre del 2022
Inma Morales és proclamada per unanimitat com a candidata del PSC d'Altafulla a les eleccions municipals
La regidora socialista afronta el repte "amb il·lusió" i amb la voluntat de treballar pels projectes "que no ha pogut tirar endavant quan estava al govern"
Inma Morales ja és oficialment la candidata del PSC per concórrer a les eleccions municipals a Altafulla el maig del 2023. Així ho ha aprovat per unanimitat l'assemblea local de l'agrupació socialista, que ha tingut lloc aquest cap de setmana. Amb el suport dels seus companys de files, Morales assegura sentir-se forta per repetir com a cap de llista, tal com va fer en presentar-se per primera vegada al 2019. Una presentació que va esdevenir un èxit, ja que va poder recuperar la representació socialista al plenari municipal, amb una regidora, ella mateixa.

A més de la representació, Morales va integrar-se també en el nou equip de govern municipal encapçalat per l'Esquerra Independentista d'Altafulla i amb l'acompanyament també del grup municipalista ARA. Tot i la decepció per la sortida del govern voluntària arran de les discrepàncies amb l'equip majoritari, Morales ha afirmat en aquesta emissora que se sent "il·lusionada" de tornar a treballar pel poble.

La voluntat de la regidora socialista, actualment a l'oposició és tornar a tenir força al consistori per treballar en aquells projectes "que no va poder tirar endavant o es van quedar a mitges quan formava part de l'equip de govern", el més significatiu, sens dubte, la residència o centre de dia per a la gent gran. Un projecte de llarg recorregut que cal que continuï tramitant-se, segons afirma l'edil.

Un equipament per a la gent gran que, per cert, serà protagonista el pròxim dia 9 de novembre en un ple extraordinari demanat per la mateixa Morales i pels republicans de l'EINA.
Inma Morales, regidora del PSC a Altafulla
Inma Morales, regidora del PSC a Altafulla
Social
Et recomanem
Concert del cicle Altafujazz amb Xavi Díaz Grup
1 d'abril a les 20:00h. a la pallissa de l'Era del Senyor
Organitza: OilJazz
Art al carrer: mercat d'art d'Altafulla
2 d'abril a partir de les 10:00h. a l'Era del Senyor
Organitza: Cercle Artístic d'Altafulla
VI Pleamar Vintage Market
8 i 9 d'abril al parc de Voramar i entorns
Organitza: Associació Cultural Pleamar
Agenda Cultural i Programació a la sala La Violeta
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Entrades disponibles a: lavioleta.sacatuentrada.es