Notícies
Foto: Club de Novel·la Negra d'Altafulla
04 de novembre del 2022
Taula rodona de luxe, aquest divendres per celebrar el 10è aniversari del Club de Novel·la Negra d'Altafulla
La cita és a les 19h al Centre d'Entitats i li seguirà la presentació i tertúlia sobre un llibre del gènere dissabte a la mateixa hora
Ja fa deu anys que Altafulla compta amb un Club de Lectura de Novel·la Negra, vinculat a la Biblioteca Municipal, consolidat i amb lectors i lectores fidels que mensualment es reuneixen per debatre sobre una obra del gènere i intercanviar punts de vista. És una trajectòria extensa per una agrupació d'aquestes característiques i és per això que han decidit posar-ho en valor. I ho faran coincidint amb la Festa Major de Sant Martí i amb diverses activitats com la tertúlia que anualment fan amb un autor de prestigi reconegut i enguany, a més, amb una taula rodona amb els clubs de lectura de novel•la negra de Tarragona, amb Margarida Aritzeta al capdavant, i el de Reus.

La coordinadora del club d'Altafulla, Concha Núñez, confia que la taula desperti l'interès del públic per la categoria de les ponents i pel que s'hi explicarà, a més d'alguna altra sorpresa.

20221104_NUÑEZ_TaulaRodona

Més enllà d'aquestes activitats, que podrien ampliar-se, el club ha donat també preeminència a aquest aniversari contactant amb un il·lustrador, Albert Asensio, autor també del cartell de les festes de la Misericòrdia de Reus i també il·lustrador en premsa. Enguany la trobada anual es fa amb l'escriptora gallega Arantza Portabales, qui presentarà el seu llibre 'La vida secreta de Úrsula Bas'. Aquest dissabte a les 19h al Centre d'Entitats d'Altafulla.

Nuñez ha parlat al programa 'L'Hora Local' d'aquesta casa sobre l'interès que desperta el gènere i ha valorat el fet que, a través d'històries de crims i assassinats també es pot copsar com és la societat d'un determinat lloc o una determinada època.

20221104_NUÑEZ_InteresNovelaNegra

Més enllà de la celebració al club, com és habitual mantenen les seves cites amb diverses activitats relacionades amb la novel·la negra, com per exemple la visita al certamen 'BCN Negra', entre altres.
Concha Núñez, coordinadora del Club de Novel·la Negra d'Altafulla
Concha Núñez, coordinadora del Club de Novel·la Negra d'Altafulla
Social
Et recomanem
Concert del cicle Altafujazz amb Xavi Díaz Grup
1 d'abril a les 20:00h. a la pallissa de l'Era del Senyor
Organitza: OilJazz
Art al carrer: mercat d'art d'Altafulla
2 d'abril a partir de les 10:00h. a l'Era del Senyor
Organitza: Cercle Artístic d'Altafulla
VI Pleamar Vintage Market
8 i 9 d'abril al parc de Voramar i entorns
Organitza: Associació Cultural Pleamar
Agenda Cultural i Programació a la sala La Violeta
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Entrades disponibles a: lavioleta.sacatuentrada.es