Notícies
Foto: Ajuntament d'Altafulla
07 de novembre del 2022
Els carrers d'Altafulla s'omplen per gaudir del primer cap de setmana de festa major
Les entitats de cultura popular reben l'escalf de la multitud i actes com l'espectacle familiar, la presentació del 'Gent de Bulla' o el teatre també se celebren amb èxit
Veïns i veïnes d'Altafulla i també dels pobles del voltant han tornat a fer palès que la Festa Major de Sant Martí és atractiva i mereix aparcar per uns dies o per unes hores la rutina diària i amarar-se d'alegria per uns instants. Instants que n'hi ha per tots els gustos i colors i que es poden gaudir, la majoria, des del carrer. Així, el primer cap de setmana de celebracions ha rebut el vistiplau de centenars de vilatans que han assistit a les diferents propostes que han tingut lloc al llarg d'aquests primers dies intensos. Començant per un esclat de festa i un pregó que divendres protagonitzava l'extreballador de la Brigada Municipal Pepe Caro, en homenatge a aquest servei imprescindible en el nostre dia a dia i, en especial, durant la pandèmia.

Dissabte hi va haver temps per de tot una mica, amb el concert familiar del migdia o la presentació d'una nova edició del 'Gent de Bulla', ambdós actes molt diferents i que van comptar amb el suport d'un ampli gruix de públic. Un públic que va sortir en massa al carrer per seguir la cercavila on hi van prendre part les diferents entitats de cultura popular de la vila. O el concert de gralles a la placeta, molt reeixit. Igualment, la proposta teatral que tenia lloc a la Violeta també es va omplir fins a la bandera, amb l'altafullenc Joan Maria Vidal i l'obra 'Trampes de zorros'.

I diumenge novament el carrer va tornar a ser protagonista, primer amb la diada castellera a la plaça del Pou i, ja a la tarda, amb el correfoc, carretillada i versots dels Diables Petits. Ambdós actes, per cert, que us vam oferir en directe per Altafulla Ràdio i que es poden tornar a escoltar a través del servei a la carta de la nostra pàgina web: www.altafullaradio.cat.
Social
Et recomanem
Concert del cicle Altafujazz amb Xavi Díaz Grup
1 d'abril a les 20:00h. a la pallissa de l'Era del Senyor
Organitza: OilJazz
Art al carrer: mercat d'art d'Altafulla
2 d'abril a partir de les 10:00h. a l'Era del Senyor
Organitza: Cercle Artístic d'Altafulla
VI Pleamar Vintage Market
8 i 9 d'abril al parc de Voramar i entorns
Organitza: Associació Cultural Pleamar
Agenda Cultural i Programació a la sala La Violeta
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Entrades disponibles a: lavioleta.sacatuentrada.es