Notícies
Foto: Arxiu - Altafulla Ràdio
08 de novembre del 2022
El regidor de Junts per Altafulla, Hèctor López Bofill, denunciarà Xavier Rofas per "assetjament, injúries i amenaces"
El regidor no adscrit i excompany de partit, per la seva banda, no es pronunciarà públicament sobre la qüestió a l'espera d'esdeveniments
El regidor de Junts per Altafulla Hèctor López Bofill denunciarà el seu excompany de bancada i ara regidor no adscrit, Xavier Rofas, per "assetjament, injúries i amenaces". Aquesta és la sortida a la qual diu haver arribat el juntaire després d'estar "sotmès a la seva extorsió i pressió" i de "mesos de missatges i converses amb insults constants i amenaces" que van provocar, segons ha relatat en declaracions a Altafulla Ràdio, que finalment abandonés el govern municipal del qual formava part arran de la moció de censura contra l'anterior executiu local.

El juntaire ha explicat que ja té la denúncia a punt per presentar i que "la formalitzarà aquesta setmana" tot i mantenir l'esperança, diu, que amb la interposició de la demanda, Rofas abandoni l'acta de regidor i aquesta retorni a mans de Junts. Igualment, ha acusat els signants de la moció que el va reprovar de "callar" davant l'actitud de Rofas.

Hèctor López Bofill assegura que haver de treballar en el mateix consistori que Rofas, malgrat trobar-se en una "situació molt difícil" no el farà plegar com a regidor del plenari municipal.

Per la seva banda, contactat per aquesta emissora, Xavier Rofas ha declinat fer declaracions i s'ha mostrat expectant a l'esdevenir dels fets, ja que la denúncia judicial encara no s'ha fet efectiva.
Hèctor López Bofill, portaveu de Junts per Altafulla
Hèctor López Bofill, portaveu de Junts per Altafulla
Social
Et recomanem
Cinema a la fresca: 'As Bestas' de Rodrigo Sorogoyen
Divendres 22 de setembre a les 22h a la plaça de l'Església
Organitza: Cineclub Altafulla Link
Baixada de Trastos
Diumenge 24 de setembre a les 11h des de l'Ermita de Sant Antoni
Organitza: Diables d'Altafulla
Vermut Popular amb dj Jarras
Diumenge a les 12.30h a la plaça del Pou
Organitza: Diables Petits d'Altafulla
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla