Notícies
Foto: Altafulla Bloc
20 de juliol del 2015
Els Castellers d’Altafulla completen a la Diada de La Riera la primera clàssica de 7 de la temporada
Els Xiquets de Tarragona van brillar novament descarregant el 3de9 amb folre
La Riera ha estat la plaça que ha vist com els Castellers d’Altafulla han completat la seva primera clàssica de 7 de la temporada. Després de quallar un gran paper a la Diada de les Cultures, els altafullencs han anat un pas més enllà en aquest segon escenari del que anomenen “Baix Gaià Tour”.

Els camises liles van aconseguir un resultat extraordinari, descarregant un 2de6 en primera ronda, un 4de7 a la segona i un 3de7 a la tercera. A més, després van aconseguir amb èxit dos pilars de 4 que van completar la gran diada i la clàssica de 7 que feia temps que s’esperava. El cap de colla dels liles, Pol Munté, ha fet una valoració molt positiva de l’actuació als micròfons d’Altafulla Ràdio.

Aquest gran resultat ha estat un gran èxit pels altafullencs. Després d’aquesta clàssica de 7, ara els objectius prioritaris per l’entitat passen per repetir els castells de 7 i atrevir-se a curt i mig termini amb el 5de6.

A més dels altafullencs, les altres dues colles participants també van demostrar un alt nivell d’acord amb les expectatives creades. El castell més destacat ha portat la signatura dels Xiquets de Tarragona, un 3d9 amb folre que després han complementat amb un 5d8, un 4d8a i una gran ronda de pilars amb un de 6, un de 5 i dos de 4.

Per la seva part, la Jove de Valls tampoc va desentonar en absolut. Va portar a plaça un 3d8, un 4d8 i un 2de8 amb folre, a més de dos pilars de 4 i un de 5. La Riera va gaudir d’una gran diada i d’un altíssim nivell de castells en la seva Diada castellera.
Pol Munté, cap de colla dels Castellers d'Altafulla
Pol Munté, cap de colla dels Castellers d'Altafulla
Social
Et recomanem
Festival Di(vi)nes: Glòria Ganga i Raquel Lúa
9 d'octubre a les 21:00h. a la plaça de l'Església
Organitza: Associació Cultural Etcètera
Triatló popular: Just Tri-Altafulla
Dissabte 10 d'octubre
Més informació a justriseries.com/altafulla
Descobreix l'entorn natural d'Altafulla: els arbres d'interès
10 d'octubre a les 10:00h. des del Museu Etnogràfic
Informació i reserves al 655 486 115 i a joan@hortdelasinia.com
Visita ‘La vida de les elits vora Tàrraco’
11 d'octubre a les 11:00h. a la vil·la romana dels Munts
Preu: 5 euros. Venda d’entrades a www.mnat.cat/entrades