Notícies
20 de juliol del 2015
Aquest dilluns s’inicia la campanya de conscienciació de la via pública a tots els bars i restaurants d’Altafulla
La iniciativa contempla excepcionalment l’ampliació de les terrasses si així ho requereixen els restauradors i hi abonen la taxa corresponent
La regidoria de Via Pública de l’Ajuntament d’Altafulla, que encapçala l’edil Marisa Méndez-Vigo, ha iniciat aquest dilluns 20 de juliol una campanya de conscienciació sobre l’ús de l’espai públic per part de bars i restaurants sota el compliment de l’Ordenança reguladora de l’ocupació de la via amb taules, cadires i altres instal·lacions anàlogues. L’objectiu de la regidoria, tal i com ha destacat l’edil Marisa Méndez-Vigo és “conscienciar que la ciutadania i els industrials de qualsevol ram puguin exercir la seva activitat i gaudir dels espais públics, sense perjudici de ningú i d’acord amb les normatives vigents provinents tant de la Generalitat de Catalunya com d’aquest ajuntament”. La regidora ha explicat que la iniciativa defensa la normativa existent, i que per tant no suposa cap limitació.

Aquest dilluns, la regidoria de Via Pública inicia una sèrie d’inspeccions als locals d’hostaleria del municipi per comprovar si compleixen l’ordenança. Es posa especial atenció en el perímetre de superfície autoritzada, però també que els elements de les terrasses compleixin totes les normatives.

En aquest sentit, la regidora també ha manifestat que “de manera excepcional aquesta temporada els restauradors que considerin que necessiten més espai per a la seva terrassa, podran demanar una extensió pagant la taxa corresponent”. La petició per l’extensió de la concessió haurà d’anar acompanyada d’un croquis precís de la col·locació de les taules i les cadires.

Des de la regidoria de Via Pública s’ha enviat una carta personalitzada a tots els bars i restaurants del municipi per donar-los a conèixer aquesta campanya i amb l’afany de cercar la seva col·laboració.
Marisa Méndez-Vigo, regidora d'Urbanisme i de Via Pública a l'Ajuntament d'Altafulla
Marisa Méndez-Vigo, regidora d'Urbanisme i de Via Pública a l'Ajuntament d'Altafulla
Social
Et recomanem
Festival Di(vi)nes: Glòria Ganga i Raquel Lúa
9 d'octubre a les 21:00h. a la plaça de l'Església
Organitza: Associació Cultural Etcètera
Triatló popular: Just Tri-Altafulla
Dissabte 10 d'octubre
Més informació a justriseries.com/altafulla
Descobreix l'entorn natural d'Altafulla: els arbres d'interès
10 d'octubre a les 10:00h. des del Museu Etnogràfic
Informació i reserves al 655 486 115 i a joan@hortdelasinia.com
Visita ‘La vida de les elits vora Tàrraco’
11 d'octubre a les 11:00h. a la vil·la romana dels Munts
Preu: 5 euros. Venda d’entrades a www.mnat.cat/entrades