Notícies
Foto: Llega700
23 de novembre del 2022
Altafulla comptarà aviat amb connexions mòbils d’alta velocitat amb la implementació del 4G i el 5G
Per gestionar les afectacions, la ciutadania disposa d’un telèfon d'atenció gratuït 900 833 999 i una pàgina web www.llega700.es
Els veïns i veïnes d’Altafulla gaudiran aviat de connexions mòbils d’alta velocitat amb una millor cobertura a l’interior dels edificis i més extensió geogràfica. I és que les operadores de telefonia mòbil, Telefònica, Vodafone i Orange, han anunciat que durant les properes setmanes implementaran els serveis de nova generació, 4G i 5G, sobre les bandes de 800 i 700 MHz, respectivament.

Per garantir la compatibilitat de la nova tecnologia amb la televisió digital terrestre (TDT), Llega700 és l'entitat habilitada per als operadors per solucionar qualsevol afectació a la recepció del senyal de televisió.

El procés d'implantació es fa de manera gradual per tota la geografia estatal. Per comprovar les localitats on ja estan actius aquests serveis es pot consultar el següent enllaç: https://www.llega700.es/contacto.

El desplegament s'emmarca en el que estableix el Reial decret 579/2019, d'11 d'octubre, a partir del qual es va procedir a l'alliberament de les freqüències entre 694 i 790 MHz (canals 49 al 60 d'UHF) que fins aleshores s'empraven per a la recepció de la Televisió Digital Terrestre, procés també conegut com a Segon Dividend Digital.

A partir de llavors, les freqüències esmentades van ser assignades a les operadores de telefonia mòbil per prestar els seus serveis de telefonia mòbil de nova generació.

Per gestionar aquests serveis, s'ha posat a la disposició de la ciutadania un telèfon d'atenció gratuït (900 833 999) i una pàgina web www.llega700.es.

Un cop iniciada la prestació del servei esmentat, en aquest número de telèfon s'atendrà qualsevol sol·licitud de solució d'afectació que presentin els veïns i les veïnes, i seran ateses immediatament i amb la màxima celeritat.
Després de la notificació de l'afectació per part del veïnat, un tècnic qualificat es desplaçarà on s'hagi detectat l'afectació i procedirà a fer les tasques de condicionament necessàries per solucionar-la. Tot això sense cap cost per a ells.
Social
Et recomanem
Teatre a la Violeta: 'Llarg dinar de Nadal', amb Bruna Cusí
24 de novembre a les 19:00h. a la Violeta
Consulta-la sencera a: lavioleta.sacatuentrada.es
Dia per a l'eliminació de la violència contra les dones
25 de novembre a les 18:00h. a la plaça del Pou
Consulta el programa a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Agenda cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla
Programació a la sala La Violeta
Consulta-la sencera a: lavioleta.sacatuentrada.es