Notícies
Foto: Ajuntament d'Altafulla
24 de novembre del 2022
El web de l'Ajuntament d'Altafulla incorpora la nova versió de la plataforma e-TRAM per millorar la gestió dels tràmits administratius
Aquesta és una eina del Consorci de l'AOC que permet fer gestions amb l'administració de manera telemàtica en qualsevol moment
Els tràmits amb l'Ajuntament d'Altafulla i amb altres administracions són més fàcils a partir d'ara amb la nova versió del sistema e-TRAM que s'ha implantat al portal web del consistori. Si més no, aquest és l'objectiu de la renovació de la plataforma en línia que ja està activa. Així, entre les millores d'aquesta nova versió e-TRAM 2.0 destaca, per exemple, la possibilitat de fer tràmits des del telèfon mòbil o també el fet que el seu ús és més fàcil, amb una interacció més senzilla, intuïtiva i segura. Així mateix, s'han simplificat les dades que s'han d'introduir als formularis i s'ha augmentat la seguretat i l'agilitat en la correcció de possibles disfuncions. El servei, a més, podia patir tall puntuals que ara s'han mirat de reduir al màxim.

Aquesta eina del Consorci AOC permet la tramitació electrònica amb l'administració municipal durant les 24 hores del dia i tot l'any sense que la ciutadania o les empreses s'hagin de desplaçar a les oficines municipals.

És recomanable que per realitzar tràmits telemàticament us adreceu al portal web www.altafulla.cat on apareixen degudament identificats.
Social
Et recomanem
Taller de Pessebres
Dissabte 2 desembre de 17.30h a 20h
Centre d'Entitats. Més info: pessebristesaltafulla@gmail.com
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla