Notícies
24 de novembre del 2022
Part del concert de Porto Bello a la Festa Major comptarà amb la subvenció de la Diputació de Tarragona
És un dels espectacles que s'inclouen en l'e-catàleg de l'ens supracomarcal i al que es va acollir l'Ajuntament d'Altafulla
La possibilitat d'acollir-se a un catàleg de propostes culturals ofert per la Diputació de Tarragona, ha permès a l'Ajuntament d'Altafulla poder comptar amb una subvenció d'aquest ens per algunes activitats programades a la vila enguany.

Una d'aquestes és el concert de Porto Bello que es va celebrar el passat 12 de novembre a l'envelat del Parc del Comunidor en el marc de la Festa Major de Sant Martí d'Altafulla.

Aquest espectacle s'inclou dintre de les activitats que s'incorporen en l'e-catàleg de la Diputació de Tarragona sobre programacions culturals durant tot el 2022 i, quant a Altafulla, la dotació pressupostària és de 4.386 euros per a tot l'any.

En aquest cas concret, el cost de Porto Bello va ser de 7.260 euros amb l'IVA inclòs, i la Diputació en finançarà un total de 3.986 euros, ja que la resta de la subvenció va servir per finançar part del contacontes musical 'El Pirata i l'illa del Tresor', que es va celebrar el passat 23 d'abril.
Social
Et recomanem
Teatre a la Violeta: 'Llarg dinar de Nadal', amb Bruna Cusí
24 de novembre a les 19:00h. a la Violeta
Consulta-la sencera a: lavioleta.sacatuentrada.es
Dia per a l'eliminació de la violència contra les dones
25 de novembre a les 18:00h. a la plaça del Pou
Consulta el programa a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Agenda cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla
Programació a la sala La Violeta
Consulta-la sencera a: lavioleta.sacatuentrada.es