Notícies
Foto: Arxiu - Altafulla Ràdio
29 de novembre del 2022
Abans de Nadal es reunirà la Comissió de Seguiment de la Platja d'Altafulla
La proposta ha entrat per la via d'urgència com a requeriment de l'EINA-ERC, el PSC i el regidor no adscrit, Xavier Rofas
La sessió plenària de l'Ajuntament d'Altafulla d'aquest dilluns 28 de novembre ha acordat la convocatòria de la comissió de seguiment de la platja d'Altafulla, que s'haurà de reunir abans de Nadal. La moció presentada per l'EINA, el PSC i el regidor no adscrit Xavier Rofas, que ha entrat per la via d'urgència, ha comptat amb el suport de la resta de grups del Ple, Alternativa Altafulla, Junts per Altafulla i Ara Altafulla.

En l'exposició de la moció, Rofas ha lamentat que s'hagi informat abans a la ciutadania que als grups polítics sobre els últims acords amb la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC) i el projecte que es preveu tirar endavant. Així mateix, ha retret a l'equip de govern "no haver fet cap avenç" en l'àmbit de la platja malgrat haver estat el motiu pel qual es va fer la moció de censura ara fa 7 mesos.

La portaveu d'Ara Altafulla, Natalia Sanz, valora positivament la creació de la comissió tot i que assegura el seu grup sí que estava al cas dels diferents moviments sobre el futur de la platja.

I per la seva banda, el portaveu de Junts, Hèctor López Bofill, ha valorat positivament la proposta i ha insistit en l'aposta dels eu grup pels espigons.

Des de l'EINA, la regidora Alba Muntadas s'ha mostrat satisfeta que després de demanar-ho en reiterades ocasions finalment es pugui convocar aquesta comissió que, a més, és preceptiva per poder obtenir la bandera blava.

Al seu torn, la regidora de Medi Ambient, Marisa Méndez-Vigo ha defensat que sí que es van donar explicacions sobre les gestions en l'àmbit de la platja als diferents grups i ha assegurat que alguns d'aquests "no van mostrar prou interès" quan es va fer aquesta comunicació, a principis de novembre.

El punt s'ha aprovat per unanimitat i la comissió es reunirà abans del 23 de desembre, segons es va anunciar.
Alba Muntadas, regidora de l'EINA-ERC
Marisa Méndez-Vigo, regidora de Medi Ambient d'Altafulla
Intervencions de Xavier Rofas, Natalia Sanz i Hèctor López Bofill
Social
Et recomanem
Concert del cicle Altafujazz amb Xavi Díaz Grup
1 d'abril a les 20:00h. a la pallissa de l'Era del Senyor
Organitza: OilJazz
Art al carrer: mercat d'art d'Altafulla
2 d'abril a partir de les 10:00h. a l'Era del Senyor
Organitza: Cercle Artístic d'Altafulla
VI Pleamar Vintage Market
8 i 9 d'abril al parc de Voramar i entorns
Organitza: Associació Cultural Pleamar
Agenda Cultural i Programació a la sala La Violeta
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Entrades disponibles a: lavioleta.sacatuentrada.es