Notícies
Foto:Consorci d'Aigües de Tarragona
29 de novembre del 2022
Aigües d'Altafulla s'embarcarà en un procés de digitalització integral del servei a través d'una convocatòria d'ajudes dels fons europeus
El projecte té un cost de 443.000 euros i contempla la intervenció en els sistemes d'aigua potable, clavegueram i drenatge urbà que gestiona la companyia
El Ple de l'Ajuntament d'Altafulla ha aprovat per unanimitat l'adhesió d'Aigües d'Altafulla a una subvenció per la digitalització integral del servei. Poder concórrer a aquesta subvenció implica que existeix un projecte pel qual l'empresa mixta farà un salt qualitatiu important pel que fa a la digitalització íntegra dels seus processos de treball.

Des de l'equip de govern s'ha defensat la millora que ha de suposar la mesura que calcula suposi una inversió de 443.000 euros. En bona part (306.000€) finançats pels fons de la subvenció a què s'acull, en el marc del Pla de Recuperació , Transformació i Resiliència (PERTE) del Ministeri per a la Transició Ecològica i sufragats pels Next Generation europeus. Ho ha destacat la regidora de Medi Ambient Marisa Méndez-Vigo.

Per la seva banda des de l'EINA-ERC, el portaveu Jordi Molinera ha valorat l'oportunitat que representa aquesta digitalització perquè comporta obtenir unes dades valuoses sobre el servei i la possibilitat d'aplicar aquestes informacions en àmbits com les polítiques d'habitatge. Això sí, ha instat a crear la figura d'un gestor de dades, o licitar aquest servei, donat el gran volum d'informacions que es comencen a bellugar a l'administració.

Aquest punt de l'ordre del dia ha prosperat per unanimitat, com tots els altres excepte la moció presentada per l'EINA-ERC i el regidor no adscrit Xavier Rofas respecte a l'autodeterminació i amnistia dels represaliats.

La moció s'ha aprovat amb els vots a favor dels cinc regidors de l'EINA, del regidor no adscrit, Xavier Rofas, del regidor de Junts per Altafulla, Hèctor López Bofill, i del regidor d'Alternativa, Jaume Sánchez. Els tres regidors restants de l'equip de govern s'han abstingut, igual que la regidora d'Ara, Natalia Sanz. Mentre que la regidora del PSC, Imma Morales, hi ha votat en contra.
Marisa Méndez-Vigo, regidora de Medi Ambient d'Altafulla
Jordi Molinera, portaveu de l'EINA
Social
Et recomanem
Concert del cicle Altafujazz amb Luiz Meira & friends
2 de març a les 20:30h a La Violeta
Venda d'entrades a: www.altafujazz.cat
Art al carrer: mercat d'art d'Altafulla
3 de març de 10h a 15h a l'Era del Senyor
Organitza: Cercle Artístic d'Altafulla
Pleamar Vintage Market
30 i 31 de març al parc de Voramar
Programa sencer a: www.pleamarmarket.com
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla