Notícies
Foto: Ajuntament de Roda de Berà
29 de novembre del 2022
El 'Roca Plana' de Roda de Berà celebra els seus deu anys de vida reconeixent la creació literària amateur
El concurs literari es consolida i assoleix una participació de més de 400 obres amb autors i autores de diversos punts de la geografia catalana
La desena edició del concurs literari Roca Plana es consolida amb una participació destacada de més de 400 obres presentades provinents d'autors d'arreu del país. Es tracta d'un certamen del que aquest cap de setmana se n'ha fet l'entrega de guardons. Un acte celebrat al Casino Municipal i conduït per la periodista local Sònia Camí, que ha comptat també amb la intervenció de l'artista multidisciplinar Laura Relea LaReSol, amb un espectacle en el que s'ha parlat de la diversitat.

Gràcies a la col•laboració amb el Festival Internacional de Cinema en Català també s'ha projectat 'Elsa', un curtmetratge dirigit per Albert Carbó que parla, precisament de diversitat, de tolerància i de la possibilitat de decidir qui volem ser.

Pel que fa als premis, en la categoria Infantil, Magí Mestre ha estat el guanyador amb 'Els somnis de la Sunita'. Seguit d'Eneko Rentero amb 'L'advocat Jordi', i Sabria Hernández amb 'Estimada àvia'.

En la categoria Cadet, el primer premi ha estat per Thaïs Nodarse amb 'Deixa'ls lliures'. El segon se l'ha adjudicat Tim Khodzaev amb 'Universos diferents', i el tercer Ainoa Jiménez amb 'Jo vull ser normal'. I en la categoria Juvenil, Gala Barnés ha guanyat el primer premi amb 'Crida!', per davant de Júlia Arévalo i 'La diversitat és varietat', i Aitana Franco 'Teorema de l'homòfob'.

Pel que fa als adults, la guanyadora ha estat Susana Benítez amb 'Un vestit de resiliència'. Mª Carme Vilà ha guanyat el segon amb 'Segona adolescència', i Montserrat Gil el tercer amb 'Una tradició ancestral'.
Social
Et recomanem
Concert del cicle Altafujazz amb Xavi Díaz Grup
1 d'abril a les 20:00h. a la pallissa de l'Era del Senyor
Organitza: OilJazz
Art al carrer: mercat d'art d'Altafulla
2 d'abril a partir de les 10:00h. a l'Era del Senyor
Organitza: Cercle Artístic d'Altafulla
VI Pleamar Vintage Market
8 i 9 d'abril al parc de Voramar i entorns
Organitza: Associació Cultural Pleamar
Agenda Cultural i Programació a la sala La Violeta
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Entrades disponibles a: lavioleta.sacatuentrada.es