Notícies
23 de juliol del 2015
El ple d’Altafulla sotmetrà a votació la proposta de l’ANC i Òmnium Cultural de penjar una estelada a Marquès de Tamarit
La sessió tindrà lloc el dilluns 27 de juliol a les 21h a la Sala de Plens, i esdevindrà el primer plenari ordinari de la legislatura
El ple de l’Ajuntament d’Altafulla celebrarà la propera setmana la primera sessió ordinària de la legislatura. Serà el dilluns 27 de juliol a les 9 del vespre a la Sala de Plens. Una sessió que canvia d’horari respecte l’habitual dels dissabtes a les 10 del matí com fins ara, tal i com va establir la corporació per tot el mandat.

L’ordre del dia preveu la creació de la Junta Local de Seguretat; l’aprovació de la comissió municipal de delimitació del terme i nomenament dels seus integrants, i del nomenament del representant de l’Ajuntament a la Xarxa Audiovisual Local. Hi ha previstes també diferents modificacions de crèdit, així com modificacions de la plantilla de personal i de la relació de llocs de treball. El ple també ratificarà els acords adoptats pel Consell General del Consorci de Comunicació Local sobre dissolució i liquidació d’aquest organisme i designació del representant; així com també els acords adoptats pel Consorci del Camp de Tarragona i de la seva àrea d’influència.

Tanca l’ordre del dia una moció relativa a la col·locació d’una estelada a la rotonda de la cruïlla de Marquès de Tamarit amb el carrer de Dalt. Una moció que s’inclou a proposta de la territorial de l’ANC a Altafulla i l’associació Òmnium Cultural. Els seus representants van fer arribar la seva demanda ara fa uns dies als regidors altafullencs que van prometre el seu càrrec durant el Ple de Constitució amb la fórmula de l’associació.

La sessió serà retransmesa en directe des d’Altafulla Ràdio, al 107.4 de la fm, a internet a www.altafullaradio.cat, i mitjançant la TDT.
Social
Et recomanem
Per a informacions oficials sobre el coronavirus:
Web: www.canalsalut.gencat.cat/coronavirus
Per a consells i última hora actualitzada sobre el coronavirus:
Facebook, Twitter i Telegram: @salutcat / Instagram: @salut_cat
Ajuda a majors de 60 anys i col·lectiu de risc a Altafulla:
Telèfon: 977 650 008
Per a consells i última hora actualitzada a Altafulla:
Facebook: @ajuntament.altafulla / Twitter: @ajAltafulla