Notícies
24 de juliol del 2015
Nova visita guiada aquest dissabte a la Vil·la romana dels Munts d’Altafulla
L’Amfiteatre, el Circ, les Muralles, i l’Aqüeducte acolliran des d’avui i fins el 5 de setembre la mostra ‘Tarragona, Història Viva’
Després de l’èxit de la representació teatral ‘Troianes 15’, la Vil·la romana dels Munts d’Altafulla torna a obrir les seves portes aquest cap de setmana. En aquesta ocasió en una nova edició de la visita guiada ‘Caius i Faustina us conviden a la seva vil·la’. Un recorregut, promogut pel Museu Nacional Arqueològic de Tarragona (MNAT), per les diferents estances i indrets del jaciment de la mà dels seus amfitrions, qui convidaran als assistents a un petit refrigeri en acabar la visita.

Aquesta nova cita tindrà lloc demà dissabte a dos quarts de 8 de la tarda. El preu per als adults és de 8 euros, i per als infants d’entre 5 i 16 anys, de 5 euros. Cal fer reserva prèvia al telèfon 977 25 15 15, o al 977 23 62 09.

La tradició romana, però, no només es viurà aquest cap de setmana a Altafulla. L’Amfiteatre de Tarragona, el Circ, les Muralles, i l’Aqüeducte seran altres dels escenaris que acolliran activitats organitzades pel MNAT. Des d’aquest divendres i fins el proper 5 de setembre, celebrarà la mostra ‘Tarragona, Història Viva’. Un viatge per conèixer el passat romà de la ciutat, ara fa més de 2.000 anys, de la mà de diferents espectacles de reconstrucció històrica.
Social
Et recomanem
Festival Di(vi)nes: Glòria Ganga i Raquel Lúa
9 d'octubre a les 21:00h. a la plaça de l'Església
Organitza: Associació Cultural Etcètera
Triatló popular: Just Tri-Altafulla
Dissabte 10 d'octubre
Més informació a justriseries.com/altafulla
Descobreix l'entorn natural d'Altafulla: els arbres d'interès
10 d'octubre a les 10:00h. des del Museu Etnogràfic
Informació i reserves al 655 486 115 i a joan@hortdelasinia.com
Visita ‘La vida de les elits vora Tàrraco’
11 d'octubre a les 11:00h. a la vil·la romana dels Munts
Preu: 5 euros. Venda d’entrades a www.mnat.cat/entrades