Notícies
Foto: Ajuntament d'Altafulla
24 de gener del 2023
El renovat pàrquing de l'Era de l'Hospital d'Altafulla ja està operatiu
El nou paviment és de formigó imprès i la intervenció ha costat 24.700 euros
El pàrquing que hi ha sota l'Era de l'Hospital, ubicat al carrer Pepita Farreras d'Altafulla, a prop de l'Ajuntament, ja torna a estar operatiu. Ho fa després d'haver-se sotmès a una renovació, que li atorga una nova imatge i més comoditat per als conductors que hi aparquin. Fins ara era un espai de terra i pedres, amb clots intermitents que apareixien segons la incidència de la pluja i la repetició del pas de vehicles per la zona. Ara el fet que plogui no serà un escull per poder accedir al pàrquing amb normalitat i, sobretot, poder baixar del cotxe sense perill de posar el peu en un fangar.

La regidora d’Urbanisme, Marisa Méndez-Vigo, valora el fet d’haver pogut tirar endavant l’actuació a través d’una ampliació de crèdit per asfaltat feta fa uns mesos.

El terreny té un espai aproximat de 550 m² i els treballs que s'hi ha fet s'han dividit dues fases. En la primera s'ha picat els punts de trobada o encaix i s'han rebaixat els punts més tous a més de regularitzat les graves. Posteriorment, s'ha aplicat el formigó imprès amb textura de llambordes. Aquesta actuació l'ha executat l'empresa local EU Vendrell i ha tingut un cost total de 24.747,88 €.
Marisa Méndez-Vigo, regidora d'Urbanisme d'Altafulla
Social
Et recomanem
Revetlla de Sant Joan
23 de juny a partir de les 21h a la zona verda del Castell
Programa complet a: www.altafulla.cat
Taller 'Educació sexual i literatura'
25 de juny a les 17h al museu etnogràfic
Inscripcions al Whatsapp: 608 589 530
XXIV Nit de Bruixes d'Altafulla
28 i 29 de juny a la plaça de l'Església i voltants
Programa complet a: www.altafulla.cat
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla