Notícies
Foto: Pleamar Vintage Market
24 de gener del 2023
El Pleamar Vintage Market d'Altafulla se celebrarà el 8 i el 9 d'abril
Les inscripcions per als paradistes s'obriran en un parell de setmanes, mentre que el programa d'activitats ja està tancat
El certamen de referència per als amants d'allò retro i la música d'altres èpoques arribarà puntual a la seva cita de cada primavera al parc de Voramar d'Altafulla un any més, i ja en van vuit. Els amants de les antiguitats, els llibres, vinils i articles de segona mà podran gaudir de l'habitual mercat vintage de proximitat, acompanyats de bona música gràcies a la programació de concerts i actuacions de punxadiscos, amb un ventall ampli de temàtiques i gèneres. Una música que no deixarà de sonar durant tot l'esdeveniment. També comptarà amb activitats d'entreteniment pels més petits i un espai per gaudir de la gastronomia. Així ho explica a Altafulla Ràdio el responsable de l'Associació Cultural Pleamar, Nico Leo.

D'aquí a dues setmanes aproximadament, es publicarà a internet el formulari per als paradistes per totes aquelles persones interessades a participar en el mercat. Es preveu que hi hagi una setantena de parades i des de l'organització animen a la ciutadania a assistir i xalar de les activitats programades.

Tota la informació està a la pàgina web de Pleamarmarket.com i a les seves xarxes socials on publicaran totes les novetats de la programació. Igualment, des de la pàgina web de l'Ajuntament d'Altafulla també es podrà estar al cas de l'última hora de l'esdeveniment.
Nico Leo, responsable de l'Associació Pleamar
Nico Leo, responsable de l'Associació Pleamar
Social
Et recomanem
Concert del cicle Altafujazz amb Xavi Díaz Grup
1 d'abril a les 20:00h. a la pallissa de l'Era del Senyor
Organitza: OilJazz
Art al carrer: mercat d'art d'Altafulla
2 d'abril a partir de les 10:00h. a l'Era del Senyor
Organitza: Cercle Artístic d'Altafulla
VI Pleamar Vintage Market
8 i 9 d'abril al parc de Voramar i entorns
Organitza: Associació Cultural Pleamar
Agenda Cultural i Programació a la sala La Violeta
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Entrades disponibles a: lavioleta.sacatuentrada.es