Notícies
Foto: Pleamar Vintage Market
24 de gener del 2023
El Pleamar Vintage Market d'Altafulla se celebrarà el 8 i el 9 d'abril
Les inscripcions per als paradistes s'obriran en un parell de setmanes, mentre que el programa d'activitats ja està tancat
El certamen de referència per als amants d'allò retro i la música d'altres èpoques arribarà puntual a la seva cita de cada primavera al parc de Voramar d'Altafulla un any més, i ja en van vuit. Els amants de les antiguitats, els llibres, vinils i articles de segona mà podran gaudir de l'habitual mercat vintage de proximitat, acompanyats de bona música gràcies a la programació de concerts i actuacions de punxadiscos, amb un ventall ampli de temàtiques i gèneres. Una música que no deixarà de sonar durant tot l'esdeveniment. També comptarà amb activitats d'entreteniment pels més petits i un espai per gaudir de la gastronomia. Així ho explica a Altafulla Ràdio el responsable de l'Associació Cultural Pleamar, Nico Leo.

D'aquí a dues setmanes aproximadament, es publicarà a internet el formulari per als paradistes per totes aquelles persones interessades a participar en el mercat. Es preveu que hi hagi una setantena de parades i des de l'organització animen a la ciutadania a assistir i xalar de les activitats programades.

Tota la informació està a la pàgina web de Pleamarmarket.com i a les seves xarxes socials on publicaran totes les novetats de la programació. Igualment, des de la pàgina web de l'Ajuntament d'Altafulla també es podrà estar al cas de l'última hora de l'esdeveniment.
Nico Leo, responsable de l'Associació Pleamar
Nico Leo, responsable de l'Associació Pleamar
Social
Et recomanem
Diada castellera de Sant Jordi
20 d'abril a les 18h a la plaça del Pou
Amb: Colla C. de SPiSP, Xicots de Vilafranca i C. d'Altafulla
Fira de Sant Jordi
23 d'abril de 10h a 20h a l'avinguda Marquès de Tamarit
Programa de St. Jordi complet a: www.altafulla.cat
15a Cursa 1 de maig
1 de maig a partir de les 9:45h des de la Via Augusta
Organitza: Atletes d'Altafulla
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla