Notícies
27 de juliol del 2015
La versió radiofònica del magazín 'País km0' agafa el relleu a 'La tarda' fins el mes de setembre
El nou espai, que s’emet de dilluns a divendres d’11h a 13h, és conduït pels periodistes Laura Alcalde, Eduard Virgili, i Ernest Gili
La versió radiofònica del magazín 'País km0' agafa el relleu a 'La tarda' a partir d’aquest dilluns. L'espai, produït per La Xarxa en col•laboració amb les emissores locals, entre elles Altafulla Ràdio, s'emetrà fins el mes de setembre d'11 del matí a 1 del migdia, de dilluns a divendres.

Aquest nou espai serà conduït pel mateix equip que des del passat 6 de juliol recorre el territori a la recerca de les històries i els personatges més sorprenents. Amb Laura Alcalde, d’EMUN FM, com a presentadora, la versió radiofònica de 'País km0' manté el to de 'La tarda', amb entrevistes i reportatges a càrrec dels reporters Eduard Virgili, periodista d’aquesta casa, i Ernest Gili, de Ràdio Sant Sadurní.

Roses, Salardú, Miravet o Igualada seran algunes de les properes destinacions del programa, que també connectarà amb altres emissores per no perdre el pols a l'actualitat de l'estiu. Aquest dilluns, quan s’estrenava el nou espai, l’incendi d’Òdena ha centrat tot el protagonisme, i s’han seguit minut a minut les darreres informacions sobre el foc i les seves conseqüències.

L'activitat de ‘País km0’ es pot seguir a través de la seva web www.laxarxa.com/paiskm0. També a les xarxes socials, des dels comptes de Twitter i Instagram @Paiskm0, i amb l’etiqueta #Paískm0.
Social
Et recomanem
Festival Di(vi)nes: Glòria Ganga i Raquel Lúa
9 d'octubre a les 21:00h. a la plaça de l'Església
Organitza: Associació Cultural Etcètera
Triatló popular: Just Tri-Altafulla
Dissabte 10 d'octubre
Més informació a justriseries.com/altafulla
Descobreix l'entorn natural d'Altafulla: els arbres d'interès
10 d'octubre a les 10:00h. des del Museu Etnogràfic
Informació i reserves al 655 486 115 i a joan@hortdelasinia.com
Visita ‘La vida de les elits vora Tàrraco’
11 d'octubre a les 11:00h. a la vil·la romana dels Munts
Preu: 5 euros. Venda d’entrades a www.mnat.cat/entrades