Notícies
27 de juliol del 2015
El territori torna a demanar un espai per als gossos a les platges
Gairebé 2.000 persones han signat la petició 'Volem una platja a Tarragona on poder anar amb els gossos', i gairebé 10.000 l'han compartit
La demanda de disposar d'un espai a la platja per als gossos torna a fer-se ressò a través de les xarxes socials. Gairebé 2.000 persones ja han signat la petició 'Volem una platja a Tarragona on poder anar amb els gossos', i gairebé 10.000 l'han compartit als seus perfils. Es tracta d'una demanda dirigida a l'alcalde tarragoní, Josep Fèlix Ballesteros, que recull la plataforma peticiones.org.

Reclamen el dret de "tots" de gaudir de les propietats curatives de l'aigua del mar, i de passejar per la sorra. Consideren que "podem conviure tots plegats, persones i animals" ja que al.leguen que "els seus gossos són part de la seva família". Així doncs, demanen que puguin tenir accés a les platges, o com a mínim, en una d'elles estigui permesa la seva presència.

Ara fa tots just un any, eren veïns i veïnes de Torredembarra els que reclamaven un tros de platja per als gossos. Nombrosos establiments, generalment focalitzats cap al sector dels animals com ara veterinaris o perruqueries canines, també es van adherir al moviment ciutadà.
En aquest cas també es demanava “no ser tractat com a criminals ni malfactors” amb multes que qualifiquen de desmesurades que poden arribar a superar els 1.200€.

A tot el territori espanyol, són 40 les platges que permeten el bany de gossos a les seves aigües, i la comunitat que més n’acumula és, amb 9, Catalunya.
Social
Et recomanem
Projecció de la pel·lícula "The breadwinner"
19 de setembre a les 22:00h. a la plaça de l'Església
Organitza: Cineclub Altafulla Link
Festival Di(vi)nes: Glòria Ganga i Raquel Lúa
9 d'octubre a les 21:00h. a la plaça de l'Església
Organitza: Associació Cultural Etcètera
Triatló popular: Just Tri-Altafulla
Dissabte 10 d'octubre
Més informació a justriseries.com/altafulla
Descobreix l'entorn natural d'Altafulla: els arbres d'interès
10 d'octubre a les 10:00h. des del Museu Etnogràfic
Informació i reserves al 655 486 115 i a joan@hortdelasinia.com