Notícies
Foto: Imatge d'arxiu
28 de juliol del 2015
La regidoria d’Acció Social de l’Ajuntament d’Altafulla crea la iniciativa ‘Agost Saludable per a Gent Gran’
La iniciativa tindrà lloc cada dimarts i dijous d’agost i va adreçada a persones majors de 65 anys que viuen o estiuegen al municipi
La regidoria d’Acció Social i Salut de l’Ajuntament d’Altafulla, encapçalada per l’edil Eva Martínez, enceta aquest mes d’agost la iniciativa ‘Agost Saludable per la Gent Gran’. Es tracta d’una activitat gratuïta que tindrà lloc al Parc de Voramar tots els dimarts i dijous entre el 4 i el 27 d’agost (ambdós inclosos) entre dos quarts de 10 i dos quarts d’11 del matí. Martínez ha destacat que “a l’agost volem seguir donant servei” i que la intenció és “mantenir-lo”.

La iniciativa va adreçada a aquelles persones majors de 65 anys que viuen o estiuegen a Altafulla, i consisteix en la realització de dues sessions saludables a la setmana sota el nom de ‘Vital Activity, Gimnàstica de Moviment’. El nombre de places és limitat a un màxim de 25 persones, i les inscripcions s’han de realitzar a l’Ajuntament; a través del telèfon 977 65 00 08 o del correu electrònic mriambau@altafulla.altanet.org.
Eva Martínez, regidora d'Acció Social
Social
Et recomanem
Per a informacions oficials sobre el coronavirus:
Web: www.canalsalut.gencat.cat/coronavirus
Per a consells i última hora actualitzada sobre el coronavirus:
Facebook, Twitter i Telegram: @salutcat / Instagram: @salut_cat
Ajuda a majors de 60 anys i col·lectiu de risc a Altafulla:
Telèfon: 977 650 008
Per a consells i última hora actualitzada a Altafulla:
Facebook: @ajuntament.altafulla / Twitter: @ajAltafulla