Notícies
29 de juliol del 2015
L'altafullenc Hèctor López Bofill presenta el seu llibre ‘L’edat dels homes’ a la BiblioMar aquest dijous a les 19h
Es tracta d’una novel·la històrica amb rerefons polític que ha estat editada pel grup Edicions 62
La BiblioMar d’Altafulla serà aquest dijous a les 7 de la tarda escenari de la presentació d’una novel·la amb signatura altafullenca. Es tracta de ‘L’edat dels homes’, i el seu autor és Héctor López Bofill, natural del Barri Marítim d’Altafulla i professor de Dret Constitucional a la Universitat Pompeu Fabra.

‘L’edat dels homes’ és una novel·la històrica amb rerefons polític, un “model híbrid que també barreja la biografia i l’autobiografia”, segons el seu autor. Bofill narra la història del seu avi en els anys més difícils del segle XX, les èpoques de les guerres. El llibre recull, quan es compleixen 20 anys de la mort de l’avi de l’autor, “tots els documents que acrediten les peripècies que va haver de viure”. També ha destacat que, en vida, el protagonista de la història no volia parlar gaire d’aquesta temàtica.

La publicació ja ha sortit a la llum a les llibreries, de la mà del grup Edicions 62, que l’ha editat amb èxit. Això es deu a que “la història del llibre evoca a la de moltes altres famílies” a qui van afectar aquests conflictes, segons l’autor.

A la mateixa presentació, hi haurà diferents exemplars de la publicació que els assistents podran comprar si així ho desitgen. El preu és de 12,50€.
Hèctor López Bofill, autor del llibre
Hèctor López Bofill, autor del llibre
Social
Et recomanem
Per a informacions oficials sobre el coronavirus:
Web: www.canalsalut.gencat.cat/coronavirus
Per a consells i última hora actualitzada sobre el coronavirus:
Facebook, Twitter i Telegram: @salutcat / Instagram: @salut_cat
Ajuda a majors de 60 anys i col·lectiu de risc a Altafulla:
Telèfon: 977 650 008
Per a consells i última hora actualitzada a Altafulla:
Facebook: @ajuntament.altafulla / Twitter: @ajAltafulla