Notícies
03 d'agost del 2015
L’ACA licita l’execució dels projectes constructius de les estacions depuradores d'aigües residuals i col·lectors del Catllar
El pressupost de licitació és de 7,7 MEUR i el termini per presentar les ofertes finalitza el 31 d’agost
L'Agència Catalana de l'Aigua (ACA) ha posat a licitació aquest divendres, mitjançant dos contractes, l’execució dels projectes constructius de les depuradores (EDAR) i col·lectors del Catllar (Tarragonès). El pressupost de licitació és de 7.723.747,48 (IVA no inclòs), 5.441.122,34 per a la construcció de les EDAR i 2.282.625,14 per als col·lectors. El termini per presentar les ofertes finalitza el proper 31 d’agost.

L'objecte d'aquestes contractacions és el de construir dues estacions depuradores d'aigües residuals al municipi del Catllar, corresponents als sistemes de sanejament OEST 1 i OEST 2, i els seus col·lectors.

El sistema OEST 1 correspon a la part nord oest del municipi. L'EDAR s'ha dissenyat per recollir les aigües residuals de la urbanització Mas Vilet dels Pins. La planta estarà formada per una línia d'aigua que constarà de pretractament, tractament primari i tractament biològic. Els fangs que es produeixin es tractaran a l'EDAR del sistema OEST 2.

El sistema OEST 2 correspon a la part sud oest. L'EDAR que s’ha de construir està dissenyada per tractar tots els abocaments de la zona, inclòs el Centre Penitenciari Mas Enric.

Un cop adjudicat i formalitzat el contracte es disposarà d'un termini de màxim de 12 mesos per a executar les actuacions.
Social
Et recomanem
Per a informacions oficials sobre el coronavirus:
Web: www.canalsalut.gencat.cat/coronavirus
Per a consells i última hora actualitzada sobre el coronavirus:
Facebook, Twitter i Telegram: @salutcat / Instagram: @salut_cat
Ajuda a majors de 60 anys i col·lectiu de risc a Altafulla:
Telèfon: 977 650 008
Per a consells i última hora actualitzada a Altafulla:
Facebook: @ajuntament.altafulla / Twitter: @ajAltafulla