Notícies
Foto: Castellers d'Altafulla
03 d'agost del 2015
Els Castellers d’Altafulla descarreguen el primer 5d6a de la seva història la Móra
També ha estat el primer cop que s’aconsegueix coronar un 4d7 amb una dona a terços
Satisfacció absoluta. Això és el que senten els Castellers d’Altafulla després d’aconseguir una magnífica actuació a la Diada de la Festa Major de La Móra.

Els camises liles han repetit amb èxit els dos castells que ja els tenen més que consolidats. Al 3d7 i el 4d7, se li ha de sumar la descàrrega del 5d6a, un castell històric ja que mai l’havien realitzat. També ha estat la primera vegada que al 4d7 un dels terços ha estat dona, una altra gran dada sense precedents. Els liles també han realitzat per segon cop consecutiu el pilar de 5, a més de dos pilars de 4 com a cirereta del pastís. Una gran diada castellera que el seu cap de colla, Pol Munté, ha valorat com “molt positiva” i com un “passet més endavant”.

Les altres colles convidades han estat la Jove dels Xiquets de Valls i els Nois de La Torre. Els altafullencs porten ara cinc diades consecutives de 7. A més, a La Móra es van deixar veure més d’una seixantena de camises liles, la xifra de les darreres actuacions. El cap de colla ha afirmat que “mica en mica anem sumant camises”, però que és un problema de sempre que “a la colla li costa arrencar”.

Respecte als objectius de cara a les properes diades, Munté s’ha mostrat amb els peus a terra i ha assegurat que “seguir fens castells de 7 és bàsic per nosaltres”, i que en funció de la resposta dels camises es podran buscar objectius més ambiciosos. Divendres participaran a la Diada castellera de la Festa Major de Sant Vicenç de Calders, amb els Nens del Vendrell.

Altres diades d’agost que tenen marcades al calendari són la d’Els Pallaressos el dia 9, la de la de Ferran el 15 i la de Vallmoll el dia 16 d’agost.

Per la seva part, Altafulla Ràdio ha retransmès en directe aquest dissabte la diada castellera de la Festa Major de Vilanova i la Geltrú, amb la transmissió a càrrec de Televisió de Catalunya i de la Xarxa de Comunicació Local.
Pol Munté, cap de colla dels Castellers d'Altafulla
Pol Munté, cap de colla dels Castellers d'Altafulla
Pol Munté, cap de colla dels Castellers d'Altafulla
Social
Et recomanem
Per a informacions oficials sobre el coronavirus:
Web: www.canalsalut.gencat.cat/coronavirus
Per a consells i última hora actualitzada sobre el coronavirus:
Facebook, Twitter i Telegram: @salutcat / Instagram: @salut_cat
Ajuda a majors de 60 anys i col·lectiu de risc a Altafulla:
Telèfon: 977 650 008
Per a consells i última hora actualitzada a Altafulla:
Facebook: @ajuntament.altafulla / Twitter: @ajAltafulla