Notícies
06 d'agost del 2015
La Regidoria d’Educació de l’Ajuntament de Torredembarra anuncia l’oferta formativa del Punt Òmnia de per al curs 2015-16
Es mantenen els cursos d'iniciació a la informàtica, i la principal novetat és la introducció de tallers d'un sol dia
La Regidoria d’Educació de l’Ajuntament de Torredembarra ja ha oficialitzat l’oferta formativa del Punt Òmnia per al curs 2015-2016. El més destacable és que es mantenen els cursos d'iniciació a la informàtica, que tindran una durada de 10 sessions al llarg de tres mesos. Seria una per setmana, de dues hores de durada, tots els dimecres de cinc a set de la tarda.

Aquests cursos bàsics estan pensats per a persones que tenen pocs o nuls coneixements d'informàtica, i començaran explicant els diferents sistemes operatius existents per, a partir d'aquí, poder conèixer les parts d'un ordinador i, poc a poc, utilitzar d'una manera fluïda els principals programes, navegar per internet, o crear-se un correu electrònic propi.

Com a novetat, s'introdueixen tallers d'un sol dia. Aquests seran d'una temàtica concreta i duraran tres hores, en horari de matí. Els dilluns i dijous seria de 9 a 12, i el divendres, de 10 del matí a una de la tarda. D'aquesta forma, totes aquelles persones interessades a realitzar només una o més modalitats, podran fer-ho sense haver de fer tot el curs trimestral.

Els tallers que està previst organitzar entre setembre i desembre, són un total de sis: xarxes socials, telefonia mòbil, Internet, processador de textos, imatge bàsica i creació de blogs.

Per poder-se apuntar a qualsevol dels cursos o tallers, cal adreçar-se a la Regidoria d'Educació torrenca del carrer Alt de Sant Pere, 35, de dilluns a divendres feiners. L’horari és de dos quarts de nou del matí a dues de la tarda. La matrícula restarà oberta durant tot el curs 2015-2016.

Els tallers començaran el dia 21 de setembre i els cursos dos dies després, el 23. L'accés serà per ordre cronològic de la sol·licitud al Registre General d'Entrada de documents del consistori. Si hi ha més persones sol·licitants que places disponibles, les altres persones apuntades restaran en llista d'espera. El número de telèfon per inscriure’s és el 977640025, i les extensions habilitades per aquests tallers són la 881 i la 884.
Social
Et recomanem
Per a informacions oficials sobre el coronavirus:
Web: www.canalsalut.gencat.cat/coronavirus
Per a consells i última hora actualitzada sobre el coronavirus:
Facebook, Twitter i Telegram: @salutcat / Instagram: @salut_cat
Ajuda a majors de 60 anys i col·lectiu de risc a Altafulla:
Telèfon: 977 650 008
Per a consells i última hora actualitzada a Altafulla:
Facebook: @ajuntament.altafulla / Twitter: @ajAltafulla