Notícies
06 d'agost del 2015
Més de 140 persones inauguren el 28è Festival Internacional de Música amb la mezzosoprano vienesa Rita Schneider
Fins el proper dia 22 d’agost, la Plaça de l’Església serà l’escenari del certamen, i el proper concert tindrà lloc aquest divendres
Aquest dimecres al vespre s’ha inaugurat la vint-i-vuitena edició del Festival de Música d’Altafulla amb l’actuació de la vienesa Rita Schneider i de Robert Lehrbaumer. És el primer de sis concerts que tindran lloc fins al proper dia 22 d’agost, i l’escenari de totes les actuacions serà la Plaça de l’Església.

Han estat entre 140 i 150 les persones que s’han donat cita a la plaça amb motiu d’aquest concert inaugural, que segons l’organització “sempre és el més difícil quant a assistència”. Jordi Molinera, regidor de cultura, s’ha mostrat molt satisfet amb la gran resposta que ha obtingut.

Schneider és una mezzosoprano vienesa molt reconeguda a nivell internacional, i ha fet les delícies del públic amb les tretze peces que ha interpretat. Per Molinera, ha estat una fantàstica obertura de l’edició d’enguany, i s’ha mostrat content “amb una nit excel•lent de concert típic vienès”.

La segona actuació tindrà lloc aquest divendres dia 7, quan l’Orquestra Terrassa 48, amb Claudi Arimany com a principal atractiu, seran els protagonistes sobre l’escenari de la Plaça de l’Església.
Jordi Molinera, regidor de Cultura
Jordi Molinera, regidor de Cultura
Social
Et recomanem
Visites a la Vil·la romana dels Munts
Instal·lacions obertes de dimarts a diumenge
Més informació a www.mnat.cat
Visites guiades a la Vila Closa d'Altafulla
Cada primer dissabte de mes a les 11:00h.
Reserves a l'Oficina de Turisme d'Altafulla i al 977 651 426
Taller d'alimentació terapèutica
Cada dijous a les 18:00h. a la sala Teresa Manero
Informació i inscripcions a mriambau@altafulla.altanet.org
Agenda cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla