Notícies
07 d'agost del 2015
La platja d’Altafulla acull el Concurs de castells i escultures de sorra aquest diumenge
Les inscripcions es faran el mateix dia al mateix lloc, des d’una hora abans de l’inici del concurs
La platja d’Altafulla presentarà aquest diumenge dia 9 des de les 6 de la tarda una de les imatges més característiques de cada estiu. A les sis de la tarda tindrà lloc el clàssic Concurs de castells i escultures de sorra a la platja d’Altafulla, entre la zona del Club Marítim i la de la Roca del Gaià i l’Espigó.

A l’activitat, organitzada per l’Ajuntament d’Altafulla i on col·labora Coca-Cola, podran participar tothom que així ho desitgi, sense cap limitació per edat, ni per als més petits ni per als més grans. A més, es podrà participar de forma tant individual com col·lectiva, en grups d’un màxim de tres persones.

Les inscripcions es faran el mateix dia al mateix lloc, des d’una hora abans de l’inici del concurs (des de les 5 de la tarda), i el temps per realitzar el castell o escultura serà d’una hora i mitja.

Les escultures no es podran destruir, i es podran realitzar amb sorra de la platja, amb els materials que es desitgin i, sobretot, amb molta imaginació. Lògicament, queda totalment prohibit utilitzar esprais, pintures, gasoil o qualsevol tipus de material contaminant.

Tots els participants seran obsequiats amb un refresc, i des de l’organització recorden que és convenient anar ben protegits amb crema solar. Hi haurà un premi en categoria d’adults i dos als grups infantils, que comprenen fins als setze anys.
Social
Et recomanem
Per a informacions oficials sobre el coronavirus:
Web: www.canalsalut.gencat.cat/coronavirus
Per a consells i última hora actualitzada sobre el coronavirus:
Facebook, Twitter i Telegram: @salutcat / Instagram: @salut_cat
Ajuda a majors de 60 anys i col·lectiu de risc a Altafulla:
Telèfon: 977 650 008
Per a consells i última hora actualitzada a Altafulla:
Facebook: @ajuntament.altafulla / Twitter: @ajAltafulla