Notícies
07 d'agost del 2015
L’Orquestra Terrassa 48 i Claudi Arimany arriben aquest divendres al 28è Festival Internacional de Música d’Altafulla
Serà la segona de les sis actuacions que conformen el certamen, i la inaugural, aquest dimecres a la nit, va aplegar més de 140 assistents
El vint-i-vuitè Festival Internacional de Música no atura màquines, i aquest divendres a les 10 de la nit tindrà lloc el segon concert de l’edició d’enguany. En aquest cas, és l’Orquestra Terrassa 48 qui arriba a la Plaça de l’Església, amb el prestigiós flautista Claudi Arimany com a principal atractiu. El regidor de Cultura a l’Ajuntament d’Altafulla, Jordi Molinera, ha afirmat que “no podia faltar una orquestra” i que “oferirà un repertori amb clàssics com Brahms o Mozart”, i adaptarà les seves peces per ser interpretades també per Arimany, que actuarà com a solista amb la flauta.

L’orquestra va ser originada el 1987 i fundada en la seva forma i filosofia actuals l’any 2000. Està formada per instrumentistes de diferents indrets relacionats amb l’activitat musical de la seva ciutat, Terrassa. Ha estat guanyadora de premis com el I Concurs de Música de Cambra de Sant Mateu de Castelló el 2003.

Claudi Arimany, per la seva part, és també el director artístic del festival altafullenc. És considerat un dels solistes catalans de més prestigi amb una important trajectòria de gran projecció internacional. Ha actuat sempre com a solista, essent convidat per les orquestres més importants del món.

Dimecres a la nit, el festival va ser inaugurat pels austríacs Rita Schneider i Robert Lehrbaumer davant més de 140 assistents, una dada a tenir en compte ja que des de l’organització afirmaven que el primer concert “sempre és el més difícil quant a assistència”. Per l’edil, ha estat una fantàstica obertura de l’edició d’enguany, i s’ha mostrat content “amb una nit excel·lent de concert típic vienès”.

A més, aquest diumenge tindrà lloc la tercera actuació del festival, també a les 10 de la nit a la Plaça de l’Església. Serà amb Recital d’Espirituals Negres i Àries famoses d’Òpera amb l’estatunidenca Angela Brown com a vocalista i la cubana Ivon Frontela al piano. Les entrades es poden adquirir a www.altafulla.cat/festival, www.tarracoticket.cat, l’Oficina de Turisme de la Plaça dels Vents i a la mateixa plaça des d’una hora abans de l’inici del concert.
Jordi Molinera, regidor de Cultura
Social
Et recomanem
Projecció de la pel·lícula 'La meva família i el llop'
23 de juliol a la plaça del Pou
Organitza: Cineclub Altafulla Link
Concurs de castells de sorra
24 de juliol a les 11:00h. davant del parc de Voramar
Inscripcions: una hora abans el mateix dia
Espectacle infantil: Superherois - pop per xics
29 de juliol a les 19:30h. a la plaça de l'Església
Reserva d'entrades: www.altafulla.cat
Agenda cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla