Notícies
Foto: Chicuelo
25 de maig del 2023
Chicuelo presenta 'Caminos' aquest dissabte a La Violeta d'Altafulla
El guitarrista posarà música a la jornada de reflexió amb nous camins sonors en el flamenc
Hi ha vida més enllà de les eleccions i ni més ni menys que el dia de reflexió La Violeta ens proposa desconnectar de tot plegat amb un concert de Juan Gómez 'Chicuelo' que omplirà de sons flamencs l'auditori del casal municipal.

L'artista hi portarà el seu nou treball 'Caminos', un repertori fet d'històries amb ritmes flamencs.

'Caminos' està fet de tangos,'alegrías', 'bulerías' i 'granaínas', i sota una formació insòlita. I és que Chicuelo s'acompanya de la delicada bateria de David Gómez, del virtuós violoncel de Martín Meléndez i, en directe, del ball de Karen Lugo. Un espectacle que uneix frescor, força i art i ho transmet amb la mateixa naturalitat que la connexió que es produeix sobre l'escenari entre els quatre artistes.

Chicuelo arriba a Altafulla després d'actuar i dirigir artísticament la Gran Gala del Flamenco que durant aquests mesos té lloc, tant al Palau de la Música com al Teatre Poliorama de Barcelona.

Considerat com "un dels grans artistes flamencs de fama internacional" i "un dels guitarristes més rellevants del panorama actual del flamenc i, alhora, un dels compositors més prolífics i interessants de les últimes generacions", Chicuelo presenta el projecte 'Caminos' després d'una intensa carrera musical.

Chicuelo ha treballat amb diversos artistes del panorama musical espanyol i també ha participat en la creació de bandes sonores pel cinema, com per la Blancanieves de Pablo Berger, al 2012, per la qual va guanyar el premi Goya a la millor cançó original per 'No te puedo encontrar'.

Chicuelo arriba a Altafulla aquest dissabte, en plena jornada de reflexió, per ajudar al públic assistent a agafar-se el dia següent amb més alegria i anar a votar amb noves sensacions al cos. Serà a partir de les 20h.

Les entrades per l'espectacle tenen un preu de 17 euros i es poden comprar a través del web lavioleta.sacatuentrada.es.
Social
Et recomanem
Art al carrer: mercat d'art d'Altafulla
2 de juny de 10h a 15h a l'era del Senyor
Organitza: Cercle Artístic d'Altafulla
22è Aplec de sardanes 'Vila d'Altafulla'
9 de juny durant tot el dia al parc del Comunidor
Organitza: Associació Altafulla Sardanista
XXIV Nit de Bruixes d'Altafulla
28 i 29 de juny a la plaça de l'Església i voltants
Organitza: Ajuntament d'Altafulla
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla