Notícies
Foto: Ajuntament d'Altafulla
25 de maig del 2023
Obertes les inscripcions al casal d'estiu d'Altafulla, amb una nova proposta d'educació en el lleure
El casal està subvencionat per l'Ajuntament d'Altafulla i es desenvoluparà en diferents etapes del 26 de juny al 4 d'agost
Queden ja poques setmanes per finalitzar el curs escolar i toca anar pensant en com ocupar les estones lliures dels infants aquest estiu i fer-ho, si pot ser, perquè continuïn formant-se alhora que gaudeixin d'aquest temps de vacances.

Una bona proposta per fer-ho podria ser apuntar-los al casal d'estiu 'Gaia superagent secret@' que subvenciona l'Ajuntament d'Altafulla i gestiona l'entitat local Viu Lleure. Es tracta d'un casal que aposta per l'educació en el lleure i en la transmissió de valors a través del joc, com ha destacat el seu director, Jesús Cayuela, al programa 'L'Hora Local' d'aquesta emissora.

El casal es reedita amb noves propostes després de dur ja algunes altres edicions, entre estiu i setmanes santes, amb un èxit de participació notable i bona acollida per part de les famílies, com destaca Cayuela.

Per prendre part en el casal cal inscriure's a través del web de l'entitat viulleure.cat. El casal tindrà un horari de 9 a 13h amb possibilitat de servei d'acollida al matí (de 8h a 9h) i també de quedar-se a dinar amb carmanyola fins a les 15h.
Jesús Cayuela, director de Viu Lleure
Jesús Cayuela, director de Viu Lleure
Social
Et recomanem
Festa del Grafisme
Dissabte i diumenge, 7 i 8 d'octubre a diferents espais
Tallers, exposicions, performances, música,... Programa a banda
Altafujazz: Victor de Diego on Trane the music of John Coltrane
Dissabte 7 d'octubre, 20.30h, La Violeta
La vida de les elits vora Tarraco, visita guiada Vil·la Munts
Diumenge 8 d'octubre d'11h a 12.30h
Preu: 5€ Entrades a: www.mnat.cat/entrades
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla