Notícies
Foto: Altafulla Ràdio
25 de maig del 2023
Junts per Altafulla aposta perquè les entitats culturals de la vila "juguin un paper determinant en la programació de La violeta"
Proposen contractar un tècnic de sala o bidell especialitzat en la gestió de l'equipament i millorar-ne l'accessibilitat
Junts per Altafulla proposa "reforçar el protagonisme de les associacions culturals del municipi" i que "juguin un paper determinant en la programació de La Violeta". Ho ha afirmat la candidata juntaire Eva Martínez en assenyalar les qüestions de l'àmbit de la cultura que són prioritàries per la formació en aquest pròxim mandat.

Martínez assegura que vol mantenir l' "excel•lència" de La Violeta i que per fer-ho també hi ha dues mancances que cal resoldre amb celeritat. Una d'elles és l'accessibilitat per a persones amb diversitat funcional, que considera que cal millorar. Per altra banda, cal, diuen els juntaires, contractar una persona qualificada per encarregar-se de la gestió de La Violeta, un tècnic de sala o bidell que s'ocupi del funcionament de l'equipament.

Per Martínez és important també posar en valor els talents locals i per això també aposten per "lluir" aquest talent al carrer amb actes com el dia de la música, que s'escau el 21 de juny, o amb noves iniciatives.
Eva Martínez, candidata de Junts per Altafulla
Eva Martínez, candidata de Junts per Altafulla
Social
Et recomanem
Revetlla de Sant Joan
23 de juny a partir de les 21h a la zona verda del Castell
Programa complet a: www.altafulla.cat
Taller 'Educació sexual i literatura'
25 de juny a les 17h al museu etnogràfic
Inscripcions al Whatsapp: 608 589 530
XXIV Nit de Bruixes d'Altafulla
28 i 29 de juny a la plaça de l'Església i voltants
Programa complet a: www.altafulla.cat
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla