Notícies
10 d'agost del 2015
Els veïns de Boscos Nord no descarten denunciar les obres per fer arribar l'aigua a la nova presó d’El Catllar
Asseguren que han patit molèsties com el trencament de voreres, dificultats per accedir a les seves cases o la tala d’arbres protegits
Les obres per portar l’aigua potable des del dipòsit de la urbanització Boscos de Tarragona fins a la nova presó del Catllar han causat aquest estiu molèsties de tot tipus entre els veïns. L’associació de veïns Boscos Nord no descarta denunciar les obres del Departament de Justícia davant la Fiscalia.

Els treballs per instal·lar l’escomesa per portar l’aigua a la nova presó de Mas d’Enric que havien de finalitzar a finals de juny s’han endarrerit fins a primers d’agost. Durant aquest temps, els veïns de la urbanització Boscos Nord asseguren que han patit molèsties com el trencament de voreres, dificultats per accedir a les seves cases o la tala d’arbres protegits.

Quan semblava que les obres havien acabat, ara s’han de tornar a aixecar els carrers del mig del barri per soterrar un nou cablejat elèctric perquè s’han adonat que calia més potència a la instal·lació. Tot plegat ha provocat que els veïns es plantegin denunciar les obres davant la Fiscalia. De moment, el mateix secretari de Justícia de la Generalitat, Enric Colet, ha reconegut per carta que s’han comès errors en les obres i s’ha causat molèsties als veïns.
Carles Blasi, vocal de l’associació de veïns Boscos Nord de Tarragona
Social
Et recomanem
Per a informacions oficials sobre el coronavirus:
Web: www.canalsalut.gencat.cat/coronavirus
Per a consells i última hora actualitzada sobre el coronavirus:
Facebook, Twitter i Telegram: @salutcat / Instagram: @salut_cat
Ajuda a majors de 60 anys i col·lectiu de risc a Altafulla:
Telèfon: 977 650 008
Per a consells i última hora actualitzada a Altafulla:
Facebook: @ajuntament.altafulla / Twitter: @ajAltafulla