Notícies
21 d'agost del 2015
Els Diables d’Altafulla cremaran la nit de dissabte al Barri Marítim d’Altafulla
Sortiran primer els diables petits i després els grans, que encara no estrenaran la seva nova vestimenta
El Barri Marítim d’Altafulla viurà aquest dissabte una autèntica nit de foc. Els responsables seran els Diables d’Altafulla, que des de les 8 del vespre començaran a cremar la nit a la Via Augusta, acompanyats pels diables infantils del Morell. Més tard, a dos quarts d’11 de la nit, seran els grans els qui agafin el testimoni, i ho faran acompanyats pels Diables de Vila-seca a la plaça Consolat de Mar. Jordi Andreu, responsable dels diables petits i membre dels grans, ha parlat d’un “dissabte diabòlic” pels carrers propers a la platja d’Altafulla.

En el cas dels adults, la cita portava temps programada. No és així amb els més petits, que havien de sortir el passat dia 8, juntament amb els del Morell i El Catllar. La pluja, no obstant, ho va impedir i va obligar a buscar dates alternatives. Aquest dissabte estaran acompanyats pels morellencs, i a la festa major del novembre vindran els catllarencs, a qui no els ha estat possible assistir en aquesta ocasió. Andreu ha explicat que aquest diumenge actuen a la Festa Major d’El Catllar, i que és per això que no poden venir. També ha confirmat que els Diables petits d’Altafulla han estat convidats diumenge a la cita del municipi del Baix Gaià, i que hi assistiran.

Actualment, són una seixantena de nens i nenes els qui formen la colla dels Diables petits altafullencs. Pel que respecta als més grans, fa unes setmanes es va conèixer que aquest 2015 estrenarien noves vestimentes, per renovar les actuals, antigues i desgastades. No serà, però, aquest dissabte, ni tampoc a la festa petita del setembre. Andreu ha explicat que “està previst que vegin la llum a la Festa Major del novembre”.

Aquest correfoc per partida doble de dissabte està organitzat conjuntament pels Grup de Diables d’Altafulla i per l’Ajuntament del municipi.
Jordi Andreu, responsable dels Diables Petits d'Altafulla
Jordi Andreu, responsable dels Diables Petits d'Altafulla
Jordi Andreu, responsable dels Diables Petits d'Altafulla
Social
Et recomanem
La vida de les elits vota Tàrraco
14 d'abril d'11h a 12:30h a la vil·la romana dels Munts
Venda d'entrades a: www.mnat.cat/entrades
Fira de Sant Jordi
23 d'abril de 10h a 20h a l'avinguda Marquès de Tamarit
Programa de St. Jordi complet a: www.altafulla.cat
15a Cursa 1 de maig
1 de maig a partir de les 9:45h des de la Via Augusta
Organitza: Atletes d'Altafulla
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla