Notícies
Foto: Altafulla Ràdio
18 de setembre del 2023
Èxit de la XX Fira Gastronòmica de les Cultures d'Altafulla
El certamen és un dels actes que ha servit per cloure la celebració de la Festa Major Petita aquest cap de setmana
Començava a les 20h però mitja hora abans ja hi havia cua per adquirir tiquets. Hi havia ganes de tastar les diferents propostes culinàries que portaven veïns i veïnes de la vila d'orígens ben dispars i també ganes de gaudir d'una vetllada amb temperatura suau i que convidava a passejar per la plaça de l'Església i la placeta de Sant Antoni. La celebració de la Diada Castellera de Festa Major, que va finalitzar coincidint amb l'inici de la fira, va fer la resta perquè el tràfec de persones en aquest entorn fos constant.

Des del consistori es valora molt positivament el retorn de la fira, després de la pausa obligada per la pandèmia i se celebra la bona acollida que ha tingut la iniciativa, com destaca el regidor de Turisme i Comerç, Tomàs Serra.

La Fira Gastronòmica va comptar amb un total de 7 parades de menjar de cultures com Argentina, Suïssa, Marroc o Bolívia i Perú, a més d'una de local amb paella i crema catalana per llepar-se els dits. El canvi de dates per la pluja que va caure el dia que s'havia de fer, el passat dia 2, va fer que algunes de les parades previstes finalment no pogués participar. Amb tot, la fira va ser un èxit.

Es va iniciar a les vuit del vespre, quan en paral·lel, acabava la Diada de Festa Major dels Castellers d'Altafulla, que també van aprofitar per passejar per la fira i endur-se algun menjar per recuperar forces. Van ser els últims actes de La Petita, que arrencaven divendres amb el concert del centenari del CE Altafulla, que va tenir lloc a l'envelat del Parc del Comunidor i que va omplir-se amb l'atractiu de la música de Dj Dani, "el Gallo", locutor d'una coneguda emissora de radiofórmula.

I ja diumenge es tancaven aquests actes oficials de Festa Major, amb el primer partit de lliga del CE Altafulla, que, per cert, va empatar amb el Vallmoll.
Tomàs Serra, regidor de Turisme i Comerç d'Altafulla
Social
Et recomanem
Diada de les Cultures
13 de juliol a les 18h a la plaça del Pou
Amb C. de Vilafranca, X. de Tgn, Vella de Valls i C. d'Altafulla
Festival Altacústic
19 i 20 de juliol a la plaça de l'Església i la plaça del Pou
Programa complet a: www.altacustic.cat
MNACTEC Bus
26, 27 i 28 de juliol al carrer Atzavares
+ info i reserves a: mnactec.cat/ca/exposicio-detall/mnactec-bus
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla