Notícies
Foto: L'ARC Serveis
18 de setembre del 2023
El Centre de Dia per a Gent Gran Marinada de Roda de Berà projecta el curt 'Alguna cosa queda' pel Dia de l'Alzheimer
El curtmetratge (Premi FIC-CAT del Públic 2021) parla de la important tasca dels cuidadors de malalts d'aquesta afecció
Coincidint amb el Dia Mundial de l'Alzheimer, el dijous 21 de setembre, a les 17h, el Centre de Dia per a Gent Gran Marinada de Roda de Berà acollirà la projecció d'un curt i una conferència. La jornada està organitzada per l'Arc Serveis.

En primer lloc, es projectarà el curtmetratge 'Alguna cosa queda', amb la direcció i guió d'Ana Lorenz, que va ser Premi del Públic del Festival Internacional de Cinema en Català (FIC-CAT) 2021. El curt parla de la tasca i posa en el centre d'atenció als cuidadors de malalts d'Alzheimer, la seva dedicació i sacrifici.

És un film dur i real que no deixa a ningú indiferent i que posa de manifest el paral·lelisme dels dos mons que es troben mare i filla: la mare quan tenia cura de la seva filla i, posteriorment, la filla quan ha de cuidar de la seva mare, que es torna una persona cada vegada més dependent.

Seguidament, serà el torn de la conferència sobre les diferents fases de la malaltia de l'Alzheimer, que anirà a càrrec de la Dra. Marcela Garay i la Dra. Graciela Pérez, de la taula comunitària de la Xarxa Santa Tecla del Vendrell.

L'acte tindrà lloc al centre de dia (carrer Marinada, 16, 1a planta, Roda de Berà). L'espai té un aforament limitat, per la qual cosa cal fer reserva prèvia a través d'un WhatsApp al mòbil 626 67 98 89.
Social
Et recomanem
Art al carrer: mercat d'art d'Altafulla
2 de juny de 10h a 15h a l'era del Senyor
Organitza: Cercle Artístic d'Altafulla
22è Aplec de sardanes 'Vila d'Altafulla'
9 de juny durant tot el dia al parc del Comunidor
Organitza: Associació Altafulla Sardanista
XXIV Nit de Bruixes d'Altafulla
28 i 29 de juny a la plaça de l'Església i voltants
Organitza: Ajuntament d'Altafulla
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla