Notícies
26 d'agost del 2015
La pel·lícula ‘El tren’ es projecta aquest dimecres al vespre al Casal La Violeta
Serà de manera gratuïta a les 20:30h, i és un acte inclòs dins el marc de l’exposició ferroviària que fa aturada a Altafulla fins diumenge
El Casal La Violeta es converteix el vespre d’aquest dimecres en un sala de cinema. A dos quarts de 9 del vespre, s’apagaran els llums i es començarà a projectar la pel·lícula ‘El tren’, un acte inclòs dins el marc de l’exposició itinerant que fa aturada a Altafulla fins diumenge.
Aquesta mostra, sota el nom de ‘150 anys del ferrocarril de Tarragona a Martorell. 1865-2015’, es pot visitar de manera gratuïta al Centre d’Interpretació del municipi, a la Pallissa de l’Era del Senyor.

La projecció cinematogràfica tampoc té cap cost per als espectadors que s’hi apropin, i té una durada de poc més de dues hores. Es tracta d’una producció americana del 1964 que narra la història del coronel Franz Von Waldheim, qui té una missió molt concreta a París: fer-se amb les modernes pintures franceses, les mateixes que els nazis titllen de “degenerades”, i carregar-les a un tren amb destí a Alemanya pel Tercer Reich. Ho haurà de fer amb molt de compte per no fer-les malbé, i amb un temps límit, el temps que triguin els aliats en reconquerir la ciutat. Lluís Brullas, membre del Centre d’Estudis d'Altafulla i organitzador dels esdeveniments, ha destacat que “és una pel·lícula que val molt la pena”.

El repartiment d’actors, amb Burt Lancaster al capdavant, convida a gaudir d’un vespre de cinema i història, amb la col·laboració del Cineclub Altafulla Link i de l’Ajuntament.
Lluís Brullas, membre del Centre d'Estudis d'Altafulla
Social
Et recomanem
Per a informacions oficials sobre el coronavirus:
Web: www.canalsalut.gencat.cat/coronavirus
Per a consells i última hora actualitzada sobre el coronavirus:
Facebook, Twitter i Telegram: @salutcat / Instagram: @salut_cat
Ajuda a majors de 60 anys i col·lectiu de risc a Altafulla:
Telèfon: 977 650 008
Per a consells i última hora actualitzada a Altafulla:
Facebook: @ajuntament.altafulla / Twitter: @ajAltafulla