Notícies
28 d'agost del 2015
La 4a Jornada de Comunicació Local 2.0 d’Altafulla comença a caminar
L’organització ja ha confirmat a través de les xarxes socials la participació del Consorci Administració Oberta de Catalunya
Els preparatius de la 4a edició de la Jornada de Comunicació Local 2.0 d’Altafulla ja s’han posat en marxa. La iniciativa, organitzada per l’àrea de Comunicació de l’Ajuntament d’Altafulla, Salvat Comunicació, i Altafulla Ràdio, ja ha confirmat a través de les xarxes socials la participació del Consorci Administració Oberta de Catalunya (Consorci AOC).

Un projecte que va néixer l’any 2001 a través del Pacte per a la promoció i el desenvolupament de la Societat de la Informació a les administracions públiques catalanes, signat entre els presidents de tots els grups parlamentaris, el Govern de la Generalitat, i els governs locals representats per Localret.

Les seves tasques passen per promoure la interoperabilitat dels sistemes d'informació catalans amb la resta d'administracions; crear i prestar serveis comuns d'administració electrònica; reutilitzar les aplicacions i els serveis d'administració electrònica que es desenvolupin; i garantir la identitat i acreditar la voluntat en les actuacions dels ciutadans i el personal del sector públic, així com la confidencialitat i el no-rebuig en les comunicacions electròniques.

Després de l’èxit de participació de la passada edició, dedicada a les crisis a les xarxes socials, la cita d’enguany ja ha començat el compte enrere per tenir-ho tot a punt en pocs mesos. En aquesta ocasió, el conegut com a ‘Govern Obert’ centrarà part dels continguts del programa. Un concepte al qual es vinculen els tres grans principis de transparència, participació i col·laboració en relació a l'obertura de les dades que disposa l'administració i de la democràcia electrònica.

Tota la informació de la jornada es pot seguir a través de Twitter a @ComlocAltafulla, o de Facebook a https://www.facebook.com/jornada.comunicacioaltafulla.
Social
Et recomanem
Per a informacions oficials sobre el coronavirus:
Web: www.canalsalut.gencat.cat/coronavirus
Per a consells i última hora actualitzada sobre el coronavirus:
Facebook, Twitter i Telegram: @salutcat / Instagram: @salut_cat
Ajuda a majors de 60 anys i col·lectiu de risc a Altafulla:
Telèfon: 977 650 008
Per a consells i última hora actualitzada a Altafulla:
Facebook: @ajuntament.altafulla / Twitter: @ajAltafulla