Notícies
28 d'agost del 2015
Restriccions de trànsit a Altafulla des d’aquest divendres i fins diumenge en motiu del Campionat d’Espanya de Triatló Olímpic
Durant aquest període no es podrà estacionar al llarg del recorregut dels circuits. S’han habilitat aparcaments i punts d’entrada i sortida al municipi
En motiu de la celebració del Campionat d’Espanya de Triatló Olímpic, tant els vianants com el trànsit rodat patiran algunes afectacions i restriccions aquest cap de setmana.
Des d’aquest divendres i fins el diumenge al migdia, no es podrà aparcar al llarg dels circuits que s’han delimitat des de l’organització. Les principals afectacions es produiran a Baix a Mar. Ho ha matisat el director de la prova, Guillermo Alonso.

Pel que fa al recorregut de la cursa a peu, sí que es permetrà l’estacionament en aquells carrers que conformen el perímetre del circuit –Jaume I, Via Augusta, Hort de les Bombes, i passeig de Botigues de Mar-, però durant el desenvolupament de la prova els vehicles no podran sortir. Els vehicles seran els grans afectats, segons ha apuntat Alonso.

Quant a les entrades i sortides del municipi, s’han definit alguns punts de permeabilitat. En el cas de les sortides, aquest punt és la plaça de la Pedrera, on s’ha habilitat un carril al costat de muntanya a la Ronda per sortir des d’allí pel camí de Ferran.

En el cas de les entrades, s’habilitarà la rotonda de la variant per arribar fins el cementiri i fer l’enllaç també per la Ronda.

Aquestes vies alternatives de pas, així com també les restriccions ocasionades pels circuits, estaran degudament senyalitzades i complementades amb agents de la Policia Local que donaran les indicacions oportunes a aquells usuaris que ho necessitin.
D’altra banda, també s’han habilitat diferents zones d’aparcament a la zona de la Ronda, el cementiri, al complex Les Bruixes, a l’aparcament de l’estació de tren, a l’aparcament dels Munts, a la zona del Kàrting, al carrer Fassina, i a la zona de PP-5.
Guillermo Alonso, director de la prova
Guillermo Alonso, director de la prova
Social
Et recomanem
Per a informacions oficials sobre el coronavirus:
Web: www.canalsalut.gencat.cat/coronavirus
Per a consells i última hora actualitzada sobre el coronavirus:
Facebook, Twitter i Telegram: @salutcat / Instagram: @salut_cat
Ajuda a majors de 60 anys i col·lectiu de risc a Altafulla:
Telèfon: 977 650 008
Per a consells i última hora actualitzada a Altafulla:
Facebook: @ajuntament.altafulla / Twitter: @ajAltafulla