Notícies
Foto: Arxiu
20 de novembre del 2023
La Biblioteca municipal rep una subvenció de 5.000 euros per a l'adquisició de llibres
El servei municipal pot així adquirir novetats durant tot l'any i atendre els suggeriments dels usuaris
La Biblioteca Municipal d'Altafulla ha rebut una subvenció de 5.000 € per ampliar el seu fons bibliogràfic. És una ajuda que s'emmarca en la convocatòria de subvencions per a l'adquisició de llibres i diaris destinats a biblioteques del Sistema de Lectura Pública de Catalunya, que convoca el Departament de Cultura de la Generalitat, a través de l'Oficina de Suport a la Iniciativa Cultural.

Aquesta concessió es destinarà a l'adquisició de llibres de diferents temàtiques com, ciències socials i ciències pures, llibres per als més joves de ficció, llibres de coneixements per a infants i joves, literatura infantil, novel·la gràfica i novetats de narrativa actual i assaig.

Habitualment, com explica la tècnica de la Biblioteca, Sònia Segura, es distribueix la subvenció en tres compres que es fan al llarg de l'any i s'aprofita per adquirir llibres en altres llengües diferents del català, ja que aquests es poden adquirir amb més facilitat a través de les aportacions ordinàries que rep la Biblioteca. Igualment, també s'atenen les peticions i suggeriments dels mateixos usuaris del centre. La dotació de la subvenció, com explica Segura es calcula en funció del nombre d'habitants del municipi i fa uns anys que aquesta ha augmentat tenint en compte el pas de la barrera dels 5.000 habitants que va experimentar Altafulla fa uns anys.

La primera de les compres que es faran serà aquest mateix desembre. Així, per al gener, s'espera comptar ja amb un primer lot de novetats que arribaran a la Biblioteca com si fossin un regal de Reis.
Sònia Segura, tècnica de la Biblioteca d'Altafulla
Social
Et recomanem
Revetlla de Sant Joan
23 de juny a partir de les 21h a la zona verda del Castell
Programa complet a: www.altafulla.cat
Taller 'Educació sexual i literatura'
25 de juny a les 17h al museu etnogràfic
Inscripcions al Whatsapp: 608 589 530
XXIV Nit de Bruixes d'Altafulla
28 i 29 de juny a la plaça de l'Església i voltants
Programa complet a: www.altafulla.cat
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla