Notícies
04 de setembre del 2015
Tot a punt per la Festa Major Petita d’Altafulla que comença dissabte 5 de setembre
La Festa Votiva del Quadre de Sant Antoni de Pàdua s’allargarà fins el dia 13 i el programa compta amb una quarantena d’actes
El programa de la Festa Major Petita d’Altafulla ja ha sortit al carrer. Compta amb una quarantena d’actes que donaran el tret de sortida aquest dissabte 5 de setembre i s’allargaran fins el dia 13. La festivitat dóna continuïtat a un estiu carregat d’activitats i esdevé la prèvia de la Festa Major de Sant Martí al novembre. Grans i petits podran gaudir d’un ampli ventall d’activitats, des d’exposicions fins a actuacions musicals, tot passant pels seguicis folklòrics, les competicions esportives o els àpats populars. El cost de la festa major petita, segons la regidora de Festes, Alba Muntadas, és d’uns 17.000 euros.

D’aquesta manera, es compta amb actes que s’han convertit ja en cites ineludibles com el sopar popular al Parc del Comunidor, dijous 10; la mostra folklòrica de l’Altafulla Balla i la XV Fira Gastronòmica de les Cultures, dissabte 12, i la XVI Pujada a l’Ermita de Sant Antoni, Memorial “Baltasar Rabassa”, diumenge 13.

Com a novetats destacades hi ha la inauguració del nou camp de gespa de l’estadi municipal Joan Pijuan, que coincideix amb el Trofeu Joan Pijuan, aquest diumenge 6 de setembre; la presentació del llibre ‘L’estació de ferrocarrils Altafulla-Tamarit (1865-2015)’, i el cinema a la fresca de la pel·lícula ‘Fill de Caín’, del director tarragoní Jesús Monllaó, el dimecres 9; el Correfoc dels Diables Petits, dijous 10, i el concert de gospel a càrrec del Grup de Gospel del Baix Gaià, dissabte 12, entre d’altres.
La XIV Cantada d’Havaneres d’aquest dissabte a les 10 de la nit, que es va haver d’ajornar el passat 8 d’agost per la pluja, finalment s'emplaçarà a la Violeta pel mal estat de la platja del Fortí.

El divendres 11 de setembre el programa se centrarà a l’Ermita de Sant Antoni, en honor al copatró de la vila, amb els actes més solemnes i en l’acte institucional per commemorar la Diada Nacional de Catalunya. No hi faltaran tampoc la missa cantada a càrrec de la Coral Nous Rebrots, les sardanes i l’actuació dels Castellers d’Altafulla.

Com és habitual, el programa d’actes acabarà amb el Correfoc dels Diables d’Altafulla el proper 13 de setembre a la plaça del Pou.
Alba Muntadas, regidora de Festes
Social
Et recomanem
Per a informacions oficials sobre el coronavirus:
Web: www.canalsalut.gencat.cat/coronavirus
Per a consells i última hora actualitzada sobre el coronavirus:
Facebook, Twitter i Telegram: @salutcat / Instagram: @salut_cat
Ajuda a majors de 60 anys i col·lectiu de risc a Altafulla:
Telèfon: 977 650 008
Per a consells i última hora actualitzada a Altafulla:
Facebook: @ajuntament.altafulla / Twitter: @ajAltafulla