Notícies
07 de setembre del 2015
Inaugurat el nou camp de gespa artificial de l’Estadi Municipal Joan Pijuan d’Altafulla
Més de mig miler de persones han omplert l’estadi en una festa per a tot el poble
El nou camp de gespa artificial de l'Estadi Municipal Joan Pijuan d’Altafulla ha quedat oficialment inaugurat aquest diumenge a la tarda. Més de mig miler de persones s’han apropat a les instal·lacions per viure en primera persona un moment històric pel municipi.

L’acte ha estat presidit per l’alcalde d’Altafulla, Fèlix Alonso, a qui han acompanyat en el seu parlament el president del Centre d’Esports (CE) Altafulla, Francesc Julià, i el delegat a Tarragona de la Federació Catalana de Futbol, Josep Vives. També hi han estat presents el primer tinent d’alcalde, Jordi Molinera, i la regidora d’Urbanisme, Marisa Méndez-Vigo, entre altres representants de la corporació municipal i de l’àmbit futbolístic del territori.

Ignasi Torres, soci número 1 del club, i Daniel Fernández, primer alumne de la nova escola de futbol, han estat els encarregats de fer la sacada d’honor del partit amistós que el primer equip del CE Altafulla ha disputat contra el FC Tàrraco, amb un resultat final de 4 a 0.

El camp de gespa artificial era una reclamació històrica de grans i petits que finalment s’ha fet realitat gràcies a una plusvàlua que l’Ajuntament ha decidit destinar a la seva instal·lació. El batlle, Fèlix Alonso, ha reconegut que “la seva construcció, així com el seu manteniment, suposen una gran quantitat de diners”. Un cost, però, que des del consistori “no entenen com una despesa, sinó com una inversió que es veurà retornada en cohesió social i en la convivència de diferents classes socials, religions, i procedències”.

L’alcalde ha recordat que, de forma conjunta amb l’exregidor d’Activitat Física i Esport, Guillermo Alonso, “feia molt de temps que buscaven la fórmula per fer possible el seu desenvolupament en les millors condicions”. Ha aclarit que “aquest ingrés extraordinari imprevist l’haguessin pogut destinar a qualsevol altre projecte, però que van considerar que el camp de gespa era la millor opció”. “Un mèrit –ha afegit- que s’ha de reconèixer i pel qual ens hem de felicitar”. Ha qualificat el resultat de “magnífic”, tot i que ha explicat que “l’empresa constructora encara ha de polir els darrers detalls”. Pel que fa a la renovació dels vestuaris, ha dit que ara se’ls farà “un rentat de cara”, i que la intenció és que en el termini d’un any, donada la forta inversió que requereix l’actuació, estiguin en “perfectes condicions”. Ha demanat “cuidar entre tots” les noves instal·lacions.

El president del CE Altafulla, Francesc Julià, també ha expressat la seva satisfacció. Ha qualificat la jornada de “plaer” i de “dia rodó”. Ha reconegut que “els encanta veure el camp de verd”, i ha agraït l’aposta de l’Ajuntament i el suport de les entitats, que “els donen força”.

La jornada inaugural, emmarcada dins del programa de la Festa Major Petita de Sant Antoni, ha comptat amb l’exhibició dels Diables, els Bastoners, els Castellers, i els Gegants i els Nans. Els més petits també han pogut gaudir d’inflables.
Fèlix Alonso, alcalde d'Altafulla
Fèlix Alonso, alcalde d'Altafulla
Francesc Julià, president del CE Altafulla
Social
Et recomanem
Per a informacions oficials sobre el coronavirus:
Web: www.canalsalut.gencat.cat/coronavirus
Per a consells i última hora actualitzada sobre el coronavirus:
Facebook, Twitter i Telegram: @salutcat / Instagram: @salut_cat
Ajuda a majors de 60 anys i col·lectiu de risc a Altafulla:
Telèfon: 977 650 008
Per a consells i última hora actualitzada a Altafulla:
Facebook: @ajuntament.altafulla / Twitter: @ajAltafulla