Notícies
Foto: Hort de la Sínia
08 de febrer del 2024
L'Hort de la Sínia proposa un bany de bosc a Tamarit per aturar-nos, respirar i desconnectar de l'estrès de la vida quotidiana
L'activitat té lloc aquest dissabte 10 de febrer, de 10h a 13h, entorn la desembocadura del Gaià
L'Hort de la Sínia organitza aquest dissabte 10 de febrer, de 10h a 13h, una nova edició del 'Bany de Bosc' a Tamarit. Es tracta d'una proposta, que permet "acostar-nos a la natura per contemplar-la, descobrir les plantes aromàtiques i medicinals i les diferents espècies d'arbres i arbusts".

Des de l'Hort de La Sínia, que organitza l'activitat, argumenten que és un plaer del qual no ens en n'hem de privar i que es realitza arreu del món, amb una afició creixent per aquest tipus d'activitats. A Altafulla es farà una "passejada conscient" en què els participants connecten amb la natura a través dels sentits, com explica el responsable de l'Hort de la Sínia, Joan Vives.

La idea és que els participants aprenguin a fer un bany de bosc i després siguin capaços de fer-lo periòdicament de manera individual. Una de les particularitats que té la proposta de l'Hort de la Sínia és que es desenvolupa en quatre ecosistemes diferents. Comença al mateix hort, segueix pel riu Gaià i la platja, i acaba a Tamarit.

Des de l'Hort de la Sínia, conviden tothom qui ho desitgi a participar en aquesta iniciativa que, a més, permet descobrir amb una altra mirada l'entorn de Tamarit i gaudir de la vegetació i la natura. Si bé per a la sessió d'aquest dissabte ja no queden places, els responsables de la iniciativa prenen nota de les inscripcions i si hi ha cap baixa contacten amb les persones en espera. Igualment, com que són activitats periòdiques, hi haurà noves oportunitats de participar-hi.

L'aportació per dur a terme l'activitat és de 5 euros, i per a més informació i reserves cal contactar-hi a través del telèfon 655 48 61 15 o de l'adreça de correu electrònic joan@hortdelasinia.com.
Joan Vives, responsable de l'Hort de la Sínia
Social
Et recomanem
Art al carrer: mercat d'art d'Altafulla
2 de juny de 10h a 15h a l'era del Senyor
Organitza: Cercle Artístic d'Altafulla
22è Aplec de sardanes 'Vila d'Altafulla'
9 de juny durant tot el dia al parc del Comunidor
Organitza: Associació Altafulla Sardanista
XXIV Nit de Bruixes d'Altafulla
28 i 29 de juny a la plaça de l'Església i voltants
Organitza: Ajuntament d'Altafulla
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla