Notícies
Foto: Junts per Catalunya
09 de febrer del 2024
El Senat aprova una moció perquè el govern espanyol acabi el Corredor Mediterrani l’any vinent
A proposta de Junts, el text també reclama una solució definitiva perquè els trens de mercaderies passin per l’interior del Camp de Tarragona
El Senat ha aprovat una moció de Junts perquè el govern espanyol acabi el Corredor Mediterrani l’any vinent, el 2025. El text ha prosperat amb 162 vots a favor i 98 abstencions. En la moció també es reclama una solució definitiva per fer passar els trens de mercaderies per l’interior del Camp de Tarragona.

La moció l’ha defensat la senadora tarragonina Teresa Pallarès, que ha manifestat que l’endarreriment que acumula el Corredor del Mediterrani està afectant el desenvolupament econòmic i la competitivitat del Camp de Tarragona. Pallarès ha exposat l’estat en què es troba el projecte, i ha denunciat que només un 36% del Corredor està en servei i encara hi ha molts trams inconnexes.

La senadora de Junts pel Camp de Tarragona també ha reclamat al govern celeritat per trobar una solució per fer passar els trens de mercaderies per l’interior. Pallarès ha denunciat que el tercer fil, que s’està implantant a la línia de costa, no pot ser la solució definitiva per l’impacte que tindrà el pas de trens de mercaderies per aquesta via.

Finalment, Pallarès ha lamentat que el trànsit ferroviari de mercaderies a l’Estat només és del 5%, quan la Unió Europea fixa que al 2030 s’hauria d’haver arribat al 30%.
Teresa Pallarès, senadora de Junts per Tarragona
Teresa Pallarès, senadora de Junts per Tarragona
Social
Et recomanem
Art al carrer: mercat d'art d'Altafulla
2 de juny de 10h a 15h a l'era del Senyor
Organitza: Cercle Artístic d'Altafulla
22è Aplec de sardanes 'Vila d'Altafulla'
9 de juny durant tot el dia al parc del Comunidor
Organitza: Associació Altafulla Sardanista
XXIV Nit de Bruixes d'Altafulla
28 i 29 de juny a la plaça de l'Església i voltants
Organitza: Ajuntament d'Altafulla
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla