Notícies
Foto: Ajuntament de Creixell
12 de febrer del 2024
Creixell inaugura l’aparcament ‘Porta de Llevant’ a l’avinguda del Mar
Es tracta d'un solar municipal de 2.640m2 amb 80 places i un terreny sense delimitar per una futura zona destinada als autobusos
Creixell disposa des d’aquest cap de setmana d’un nou aparcament municipal. Es tracta de ‘Porta de Llevant’, que l’alcaldessa de la localitat, Montserrat Muñoz, acompanyada dels membres de l’equip de govern, ha inaugurat en un senzill acte protocol·lari. De fet, l’espai, situat a l’avinguda del Mar, ja està obert al públic.

Es tracta d'un solar de titularitat municipal amb una superfície de 2.640 metres quadrats, que s'ha convertit en un pàrquing de superfície amb capacitat per a 80 places. Quatre estan reservades per a conductors amb minusvalideses i a banda queda un terreny sense delimitar. I és que aquest espai, de cara al futur es podria convertir en una zona d'aparcament d'autobusos, segons estipula el projecte definitiu aprovat el febrer de l'any 2021.

L'Ajuntament de Creixell ha ubicat l’aparcament en un solar municipal situat entre el passeig de Ronda i l'avinguda del Mar. La zona de vianants dels carrers cèntrics de la població, que permet un nucli històric renovat, requereix una sèrie de serveis que facilitin l'absència de vehicles. I és en aquest punt que hi ha el nou aparcament gratuït.
Social
Et recomanem
La vida de les elits vota Tàrraco
14 d'abril d'11h a 12:30h a la vil·la romana dels Munts
Venda d'entrades a: www.mnat.cat/entrades
Fira de Sant Jordi
23 d'abril de 10h a 20h a l'avinguda Marquès de Tamarit
Programa de St. Jordi complet a: www.altafulla.cat
15a Cursa 1 de maig
1 de maig a partir de les 9:45h des de la Via Augusta
Organitza: Atletes d'Altafulla
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla