Notícies
Foto: Ajuntament de Torredembarra
12 de febrer del 2024
L’Escola d’Adults de Torredembarra posa en marxa un taller sobre telèfons mòbils intel·ligents
L'objectiu del curs és formar persones grans que tinguin dificultats a l’hora d’utilitzar els nous dispositius tecnològics
L'Escola municipal de persones adultes Mar de Lletres de Torredembarra oferirà properament un nou curs per adquirir els coneixements necessaris per fer servir els telèfons mòbils i resoldre les dificultats i complicacions que a molta gent, sobretot gran, els suposen aquests nous dispositius tecnològics. La formació serà d'un total de 30 hores que es distribuiran entre el 19 de març i l'11 de juny. Al taller s’ofereixen un total 10 places i les classes s’impartiran els dimarts i dijous d'11:45h a 13:15h al Patronat Antoni Roig.

L'objectiu del taller és “formar persones adultes que tinguin dificultats amb els nous dispositius”, assenyalen des del consistori. Alguns dels temes que es tractaran aniran des d'usos bàsics com encendre els mòbils o desar números a l'agenda de contactes, fins a identificar possibles perills, estafes o pàgines web malicioses.

Per poder-hi prendre part, els participants hauran de formalitzar una preinscripció, que estarà oberta del 13 al 26 de febrer. El tràmit es podrà fer demanant cita a l'adreça electrònica ensenyament@torredembarra.cat o als telèfons 617 30 14 16 i 977 64 00 25. Els 30 euros que costa el taller s'hauran de pagar un cop es dugui a terme la matrícula i no durant el període de preinscripció.
Social
Et recomanem
La vida de les elits vota Tàrraco
14 d'abril d'11h a 12:30h a la vil·la romana dels Munts
Venda d'entrades a: www.mnat.cat/entrades
Fira de Sant Jordi
23 d'abril de 10h a 20h a l'avinguda Marquès de Tamarit
Programa de St. Jordi complet a: www.altafulla.cat
15a Cursa 1 de maig
1 de maig a partir de les 9:45h des de la Via Augusta
Organitza: Atletes d'Altafulla
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla