Notícies
Foto: Altafulla Ràdio
14 de febrer del 2024
El Carnaval d’Altafulla s’acomiada aquest Dimecres de Cendra
La comitiva fúnebre s’iniciarà a les 20:15h al Casal La Violeta, i culminarà a les antigues escoles Teresa Manero amb arengades i llangonisses
El Dimecres de Cendra posarà el punt i final a les festes de Carnaval d’Altafulla. En una comitiva fúnebre, els Diables Petits i Grans acompanyaran a Sa Majestat Carnestoltes, ja difunt, en el seu darrer seguici des del casal La Violeta, al carrer de l’Hostal, fins a les antigues escoles Teresa Manero.

La rua tindrà lloc a partir de les 20:15h i culminarà amb la lectura del testament del Rei de la disbauxa, el seu enterrament, amb l’habitual incineració davant de desenes de persones, i la tradicional sardinada popular, o plat de llangonissa per aquella gent a qui no li agrada el peix, per un preu de dos euros el tiquet. El regidor de Festes d’Altafulla, Àlex Cañas, ha fet referència a una clausura del cartell d’actes ja típica.

Després d’una setmana farcida d’activitats amb les disfresses com a protagonistes, concerts i espectacles familiars, una multitud de rues i més de 400 persones als carrers gaudint d’un programa que enguany presentava novetats com el dinar de les colles del diumenge, ara sí, amb el comiat de Sa Majestat Carnestoltes es donarà pas al temps de Quaresma. I això vol dir dejuni i recolliment fins per Pasqua.
Àlex Cañas, regidor de Festes d'Altafulla
Social
Et recomanem
Art al carrer: mercat d'art d'Altafulla
2 de juny de 10h a 15h a l'era del Senyor
Organitza: Cercle Artístic d'Altafulla
22è Aplec de sardanes 'Vila d'Altafulla'
9 de juny durant tot el dia al parc del Comunidor
Organitza: Associació Altafulla Sardanista
XXIV Nit de Bruixes d'Altafulla
28 i 29 de juny a la plaça de l'Església i voltants
Organitza: Ajuntament d'Altafulla
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla