Notícies
14 de setembre del 2015
La pluja no impedeix gaudir d’una nova edició de la Festa Major Petita de Sant Antoni d’Altafulla
La regidoria i la comissió de Festes es reuniran aquesta setmana per fer balanç i per començar a preparar el programa de Sant Martí
La Festa Major Petita de Sant Antoni d’Altafulla ha posat el punt i final aquest diumenge. Han estat els Diables els encarregats de culminar una festivitat que s’ha allargat durant més d’una setmana amb més d’una trentena d’actes per a grans i petits.

La pluja ha obligat a fer una reformulació d’última hora del programa, però no ha impedit gaudir d’una nova edició de la Petita. De fet, finalment s’han pogut celebrar tots els actes previstos. Alguns han hagut de canviar d’ubicació i altres de data, però tots s’han pogut desenvolupar amb normalitat. És el cas, per exemple, del XIV Altafulla Balla, que es va haver de traslladar dins La Violeta, o de la Fira Gastronòmica de les Cultures, que es va haver d’aplaçar al diumenge.

Malgrat els imprevistos ocasionats pel mal temps, però, la valoració que en fan des de la regidoria de Festes és molt positiva. L’edil Alba Muntadas s’ha mostrat molt satisfeta, i ha destacat la gran afluència de gent, tant del municipi i del Baix Gaià, com de turistes que encara passejaven per la vila.

Encara amb la ressaca de Sant Antoni, la regidoria i la comissió de Festes es reuniran aquesta mateixa setmana per fer-ne balanç i per començar a preparar el programa de Sant Martí. De fet, ja fa dies que hi treballen.

La intenció és que la festivitat del mes de novembre doni el tret de sortida el dia 5. El cap de setmana del 7 i del 8 oferirà els plats forts de la festa; el dia 11 se centrarà en els actes més tradicionals; i el cap de setmana del 14 i del 15 acollirà els darrers actes.
La previsió de la regidora Alba Muntadas és que el programa surti al carrer a mitjans del mes d’octubre.
Alba Muntadas, regidora de Festes
Alba Muntadas, regidora de Festes
Social
Et recomanem
Per a informacions oficials sobre el coronavirus:
Web: www.canalsalut.gencat.cat/coronavirus
Per a consells i última hora actualitzada sobre el coronavirus:
Facebook, Twitter i Telegram: @salutcat / Instagram: @salut_cat
Ajuda a majors de 60 anys i col·lectiu de risc a Altafulla:
Telèfon: 977 650 008
Per a consells i última hora actualitzada a Altafulla:
Facebook: @ajuntament.altafulla / Twitter: @ajAltafulla