Notícies
15 de setembre del 2015
Els Castellers d’Altafulla reprenen els assajos per afrontar unes setmanes carregades d’actuacions
La primera, després de la Festa Major Petita, aquest diumenge a Vilafranca amb els Xicots de Vilafranca i de la Colla Jove Castellers de Sitges
La pluja ha trasbalsat el cap de setmana dels Castellers d’Altafulla. Els liles han hagut de suspendre l’actuació que tenien prevista el dissabte a la tarda a la Pobla de Montornès, acompanyats dels Xiquets de Tarragona i els Nois de la Torre, en la Diada de Festa Major del municipi del Baix Gaià. Una cita que s’ha aplaçat pel proper 11 d’octubre a la 1 del migdia.

Tot i això, l’activitat ha estat intensa per als de l’Era de l’Ixart. La seva participació en la Festa Major Petita de Sant Antoni ha tornat a ser destacada. El dijous amb assaig especial al Casal La Violeta; el divendres amb la diada a l’Ermita, que va culminar amb un 4de6 de Dones, un 3de6, un 2de6, i 2 pilars de quatre. I el diumenge el vermut electrònic amb Ethian Guerrero.

En les properes setmanes el ritme de la colla encara s’accelera una mica més. La primera cita la té aquest diumenge a Vilafranca. A partir de dos quarts de 7 de la tarda actuen de la mà dels Xicots de Vilafranca i de la Colla Jove Castellers de Sitges. Una diada que se suma a totes les que vindran el mes d’octubre, quan els liles ja tenen reservats tots els caps de setmana. Unes actuacions, segons el cap de colla, Pol Munté, que serviran per arribar a la Festa Major de Sant Martí en “les millors condicions possibles”.

Aquest dimarts toca assaig a partir de les 8 del vespre a l’Era de l’Ixart.
Pol Munté, cap de colla dels Castellers d'Altafulla
Pol Munté, cap de colla dels Castellers d'Altafulla
Social
Et recomanem
Per a informacions oficials sobre el coronavirus:
Web: www.canalsalut.gencat.cat/coronavirus
Per a consells i última hora actualitzada sobre el coronavirus:
Facebook, Twitter i Telegram: @salutcat / Instagram: @salut_cat
Ajuda a majors de 60 anys i col·lectiu de risc a Altafulla:
Telèfon: 977 650 008
Per a consells i última hora actualitzada a Altafulla:
Facebook: @ajuntament.altafulla / Twitter: @ajAltafulla