Notícies
Foto: FUPS
01 de març del 2024
L’Ajuntament de Salou demana la paralització del tramvia al Camp de Tarragona
El consistori ha presentat un escrit d’al·legacions a la Generalitat i insisteix que el projecte s’hauria d’haver redactat en base a la llei ferroviària
L’Ajuntament de Salou ha demanat la paralització del projecte de tramvia al Camp de Tarragona. Ho ha fet presentant un escrit d’al·legacions davant de la Generalitat, que fa referència al tram entre Salou i el centre operatiu de Vila-seca.

El consistori salouenc sosté que abans d'aquest document el Govern n'hauria d'haver redactat un altre en base a la llei ferroviària. El Ple de Salou ha ratificat un decret d’alcaldia amb les al·legacions dirigides a la Direcció General d'Infraestructures de Mobilitat, en què es destaca l’impacte que tindria la instal·lació del tramvia a la trama urbana de la població.

L'alcalde de la ciutat, Pere Granados, ha afirmat que desconeix quina alteració tindria en els terminis tornar a iniciar els tràmits, però ha defensat que cal que el projecte s'ajusti a dret.

D’altra banda, l'Ajuntament de Salou reclama al Govern català que compleixi amb el seu compromís d'urbanitzar l'antic traçat ferroviari per valor de 9,5 MEUR.
Pere Granados, alcalde de Salou
Social
Et recomanem
Art al carrer: mercat d'art d'Altafulla
2 de juny de 10h a 15h a l'era del Senyor
Organitza: Cercle Artístic d'Altafulla
22è Aplec de sardanes 'Vila d'Altafulla'
9 de juny durant tot el dia al parc del Comunidor
Organitza: Associació Altafulla Sardanista
XXIV Nit de Bruixes d'Altafulla
28 i 29 de juny a la plaça de l'Església i voltants
Organitza: Ajuntament d'Altafulla
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla