Notícies
Foto: Arxiu Altafulla Ràdio
15 de març del 2024
La Diputació de Tarragona subvenciona amb més de 73.000 euros diverses actuacions de l’Ajuntament d’Altafulla
Entre les activitats hi ha la distinció de Bandera Blava, la gestió de plagues urbanes o els festivals de música de l’any passat
La Diputació de Tarragona ha subvencionat amb una suma total de 73.513,46 euros diferents accions i actuacions que ha realitzat l'Ajuntament d'Altafulla durant l'any 2023. El regidor d’Hisenda al consistori, Dani Franquès, ha explicat als micròfons d’Altafulla Ràdio que sense aquestes ajudes de l’ens supramunicipal, l’equip de govern hauria d’escollir entre prescindir de segons quin tipus d’actuacions o bé acabar carregant-ho directament a les arques municipals i, per tant, a la ciutadania.

Aquesta ajuda de la Diputació, de manera desglossada es tracta d'una subvenció de 1.500 euros pel distintiu de qualitat de la platja d’Altafulla amb el guardó de Bandera Blava 2023; de 5.073,38 euros en concepte d’interessos de préstec de l’entitat CaixaBank; de 7.000 euros pels interessos de préstec de l’entitat Banc de Sabadell; de 2.189,89 euros per la gestió de plagues urbanes i d'animals domèstics; de 16.886 euros pel servei de socorrisme a la platja d’Altafulla durant l’estiu de 2023; de 21.105,25 euros més pel funcionament de l'Escola Municipal de Música pel curs 2022-23, i de 19.758,94 euros en concepte de Festivals de Música del 2023. Franquès ha posat d’exemple, també, actuacions de més envergadura com la remodelació del carrer de Dalt o la renovació de l’enllumenat de Brises del Mar, que sense el suport de la Diputació haguessin estat més difícils d’executar pel que fa a finances.

La Diputació de Tarragona treballa, principalment, per a contribuir en la millora de la qualitat de vida de les persones, dels municipis i de les comarques del Camp de Tarragona, les Terres de l'Ebre i el Baix Penedès. Per aquest motiu subministra serveis a petits municipis que, per si mateixos, no podrien prestar-los. Alhora també els donen cobertura tècnica i jurídica i els reparteix fons estatals per a infraestructures, cultura o educació.
Dani Franquès, regidor d'Hisenda i Transparència, Administració electrònica i Administració general d'Altafulla
Dani Franquès, regidor d'Hisenda i Transparència, Administració electrònica i Administració general d'Altafulla
Social
Et recomanem
Concert en família amb Lali Begood
16 de juny a les 12h a La Violeta
Entrades gratuïtes a: entradas.codetickets.com
Dia de la música
21 de juny de 17h a 20h al carrer de l'Hostal
Organitza: Escola Municipal de Música d'Altafulla
XXIV Nit de Bruixes d'Altafulla
28 i 29 de juny a la plaça de l'Església i voltants
Organitza: Ajuntament d'Altafulla
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla