Notícies
Foto: Arxiu Altafulla Ràdio
15 de març del 2024
Altafulla celebra la tradicional Festa de l’Olla aquest diumenge
L’Ajuntament, la Brigada Municipal i l’Ateneu de Dones ultimen els darrers preparatius per tenir-ho tot a punt al parc del Comunidor
Altafulla tornarà a viure aquest cap de setmana la tradicional Festa de l’Olla. Són ja molts anys que la cita gastronòmica se celebra al municipi, i ha acabat esdevenint per a veïns i visitants un dels plats típics de la vila. Es tracta d’una jornada de reunió i de comunió en què, no només es troben famílies i amics que fan el seu dia a dia a la vila, sinó també altres persones que gaudeixen d’una segona residència a Altafulla i que tenen la cita marcada a l’agenda.

L’escenari no varia i tal com marca la tradició serà el parc del Comunidor l’espai que acollirà aquest proper diumenge 17 de març les persones que no vulguin perdre’s una de les activitats de referència a les portes de la primavera. La trobada tindrà lloc a partir de les 13:30h i anirà a càrrec de la Brigada Municipal de l’Ajuntament d’Altafulla i l’Ateneu de Dones.

Pepe Caro és un dels cuiners encarregats d’elaborar l’àpat. Porta més de 30 anys remenant l’olla, i aquest diumenge ho tornarà a fer. Sofregirà les verdures, estofarà els cigrons, les patates, la carn de conill, de pollastre i de porc, i hi afegirà el toc especial amb la salsa de romesco.

La 41a edició de la Festa de l’Olla d’Altafulla, a més a més, enguany inclourà una actuació musical en directe. Des de l’organització informen que tots els comensals hauran de portar el plat, un got i coberts. El preu del tiquet és de 4 euros per persona, i es pot adquirir de forma anticipada a l’estanc Pijuan, al forn Nogués, a l’Oficina de Turisme i a les dependències de l’Ajuntament.
Pepe Caro, xef de la tradicional Olla d'Altafulla
Social
Et recomanem
Concert en família amb Lali Begood
16 de juny a les 12h a La Violeta
Entrades gratuïtes a: entradas.codetickets.com
Dia de la música
21 de juny de 17h a 20h al carrer de l'Hostal
Organitza: Escola Municipal de Música d'Altafulla
XXIV Nit de Bruixes d'Altafulla
28 i 29 de juny a la plaça de l'Església i voltants
Organitza: Ajuntament d'Altafulla
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla